Actekiškos tortiljos

Ingridientai:
4 Stiklinės miltų,
2 šaukšteliai druskos,
100-120 g margarino,
1-1,5 stiklinės šilto vandens.

Įdarui:
200 g virtos arba keptos maltos mėsos,
50 g tarkuoto sūrio,
50 g pjaustyto svogūno,
1 arba 2 pjaustytų kietai virtų kiaušinių,
3 šaukštai aštraus pomidorų padažo su pupelėmis,
100 g varškės su pomidorų padažu,
daug pipirų.
Gaminimas
Kukurūzų miltus sumaišyti su druska, margarinu, vandeniu. Gerai išminkyti tešlą, suformuoti vištos kiaušinio dydžio rutuliukus. Iš rutuliukų padaryti 15 cm skersmens papločius. Keptuvėje be riebalų, ant vidutinės ugnies kepti tortiljas, vieną pusę 2 minutes, o kitą - 3 minutes.

Actekiškas tortiljas patiekti prie sriubų arba kaip atskirus patiekalus - su salotomis arba įdaru (karštas suvynioti į vamzdelius ir pakepti aliejuje).

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!