25 rezultatų ieškant "raudono"
Briedukų padažas Sudėtingumas: 2 Ingridientai: ¼ puodelio vandens ¼ puodelio cukraus ¼ puodelio raudonojo vyno acto 1 valg. šaukštas balzamo acto 3 valg. šaukštai nesūdyto sviesto 24 briedukai (apie 0,5 kg) 1/3 puodelio smulkiai supjaustytų ropinių svogūnų 2 puodeliai sauso rau..
Recepto vertinimas:
Avienos filė su aštriu raudonojo vyno padažu
Avienos filė su aštriu raudonojo vyno padažu Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 700 g avienos filė, 1 kiaušinio, 150 g migdolų drožlių, miltų. Padažui: 4 skiltelių česnako, 1 svogūno, 8 vyšninių pomidorų, 2 šakelių rozmarino, 200 ml. sauso raudono vyno, Alyvuogių aliejaus, Aštrios..
Recepto vertinimas:
Raudonojo vyno marinatas jautienai
Raudonojo vyno marinatas jautienai Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 0,5 šaukšto raudonojo vyno acto 1 stiklinė sauso raudonojo vyno 1-2 šaukšteliai cukraus 1 svogūnas 2 lauro lapeliai (Lauro lapas) 3-4 gvazdikėliai (Gvazdikėliai) rozmarinų 0,25 šaukštelio garstyčių miltelių drusko..
Recepto vertinimas:
Šonkauliukai raudoname vyne Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 800g veršienos ar kiaulienos šonkauliukų su mėsa 1/2 stiklinės sauso raudono vyno 2 šaukštai pomidorų tyrės 1 didelis svogūnas 2 skiltelės česnako 1 morka 1 šaukštas miltų druska bazilikai (geriau švieži) citrina Gamin..
Recepto vertinimas:
Lyno ragu Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 750g lynas, 60g sviesto, 4 šaukštai konjako, šaukštas miltų, svogūnas, skiltelė česnako, 0,5 stiklinės sauso raudono vyno, lauro lapų, krapų, petražolių, mairūno. Gaminimas: Svogūną supjaustykite griežinėliais. Griežinėlius apk..
Recepto vertinimas:
Daržovių lazanija Ingridientai: Dėžutė lazanijos lakštų ~500g 3 šaukštai alyvų aliejaus 1 svogūnas, smulkiai pjaustytas 3 česnako skiltelės, sutraiškytos 6 saulėje džiovinti pomidorai 250 g baklažanų, pjaustyti kubeliais 1 raudona paprika, pjaustyti kubeliais 1 geltona pa..
Recepto vertinimas:
Kiškis, troškintas su vynu ir svogūnais
Kiškis, troškintas su vynu ir svogūnais Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1.1 kiškis, 2.200 g lašinukų, 3.8 - 10 mažų svogūnų, 4.1 stiklinė raudono sauso vyno, 5.1 stiklinė sultinio, druskos, pipirų, 6.1 lauro lapelis, 7.1 šaukštas miltų arba 2 šaukšteliai bulvių krakmolo, ..
Recepto vertinimas:
Berlynietiška nugarinė Patiekalo šalis: Vokietija Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1.700 g rūkytos kiaulienos nugarinės, stiklinė greitinės, 2.3 svogūnai, 3.2 morkos, 4.2 šaukštai raudono vyno, šaukštas miltų, lauro lapelis, šaukštelis kmynų, pipirų, druskos. Gaminimas: Į į..
Recepto vertinimas:
Šviežių daržovių salotos su karšta traškia jautienos filė ir pomidoriniu alyvų aliejaus užpilu
Šviežių daržovių salotos su karšta traškia jautienos filė ir pomidoriniu alyvų aliejaus užpilu Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 0g suplėšytų Aisbergo salotų, 30g suplėšytų raudonų salotų, 10g morkų, 30g agurkų, 30g pomidorų, 30g raudonos paprikos, 10g..
Recepto vertinimas:
Bruknių padažas Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 40g bruknių uogienės, 23g raudono sausu vyno, 0,5g sutrėkštų kadagių uogų, 0,01g maltų gvazdikėlių, 2g brendžio Gaminimas: 40g bruknių uogienės atskieskite 23g raudonu sausu vynu, įberkite 0,5g sutrėkštų ..
Recepto vertinimas:
VYŠNIŲ IR RAUDONOJO VYNO KOMPOTAS
VYŠNIŲ IR RAUDONOJO VYNO KOMPOTAS Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 3 kg vyšnių, 800 g cukraus, 1 l. vandens, 0,5 l raudonojo desertinio vyno. Gaminimas: Vyšnias nuplauname, nusausiname ir suberiame į stiklainius (su kauliukais). Iš vandens ir cukraus išverdame sirupą. Į sirupą supilame v..
Recepto vertinimas:
Bolonės spagečiaiIngridientai:400 g spagečių 500 g konservuotų luptų pomidorų 125 g jautienos faršo 2 svogūnai 2 skiltelės. česnako 2 šaukštai alyvuogių aliejaus paprikos 3 šaukštai pomidorų tyrės 100 ml raudono vyno 1 šaukštelis čiobrel..
Recepto vertinimas:
Raudonojo vyno sriubaIngridientai:1 cinamono lazdelė 2 gvazdikėliai 1 obuolys 40 g virtų ryžių 750 ml raudono vyno 40 ml citrinų sulčių 100 g cukrausGaminimasObuolį nulupkite ir išpjaukite viduriuką, perpjovę į keturias dalis supjaustykite griežinėliais. Į puodą įpilkite apie..
Recepto vertinimas:
Pikantiška jaučių uodegų sriuba
Pikantiška jaučių uodegų sriubaIngridientai:1 svogūnas 20 g aliejaus 1 marinuotas agurkas 15 g medaus 3 g kario 3 g paprikos miltelių 1 kg jaučio uodegų 100 ml raudono vyno 50 ml brendžio 100 g grietinėlės druskosGaminimasUžpilkite jaučio uodegas 1,5 l šalto vandens, užvirkite, ..
Recepto vertinimas:
Pikantiška sriubaIngridientai:250 g jautienos 250 g kiaulienos 80 g aliejaus 250g askaloniniųi česnakų 50 g pomidorų tyrės 1 paprika 10 g šviežių raudonėlių 250 ml raudono vyno 2 – 3 pomidorai 1 poras 340 g konservuotų kukurūzų druskos pipirųGaminimasMėsą supjaustykite g..
Recepto vertinimas:
Raudonos saldžiosios paprikos ir dilgėlių salotos
Raudonos saldžiosios paprikos ir dilgėlių salotosIngridientai:4-5 raudonos saldžiosios paprikos, 1 morka, 6-7 šaukštai sukapotų jaunų dilgėlių lapų, 1 šaukštas sukapotų mėtų lapų, 3-4 šaukštai aliejaus, 1 šaukštas citrinų sulčių, maltų pipirų, druskos. Gaminimas Papriką n..
Recepto vertinimas:
Silkė grietinės padažeIngridientai:2 silkės, 1 obuolys, 2/3 stiklinės grietinės, petražolių šakelių, kiaušinio ar obuolio puošti.Gaminimas Silkės išmirkomos, išvalomos, išplaunamos, nulupamos, išimami kaulai ir palaikomos 2—3 val. marinate. Išimtos iš marinato supjaustom..
Recepto vertinimas:
Tortas su aguonomisIngridientai:300 g miltų, 5 kiaušiniai, 150 g sviesto, 200 g cukraus, druska, 800 g obuolių, 50 g maltų aguonų, 100 ml raudono vyno, citrinos sulčių, 2 šaukštai abrikosų džemo, 400 ml greitinės (30% riebumo), pistacijos, obuolių ir melisos papuošimui.Gamin..
Recepto vertinimas:
Jautienos muštinukai su džiovintais grybais
Jautienos muštinukai su džiovintais grybaisIngridientai:750g jautienos be kaulų, svogūnas, 4 džiovinti grybai, stiklinė raudono vyno, 1,5 stiklinės sultinio, 50g kumpio, pipirų, druskos.Gaminimas Nuplautą mėsą sudėti į puodą, apiberti supjaustytu svogūnu, užpilti vynu ir palaikyti ..
Recepto vertinimas:
Sultinyje virta jautienaIngridientai:800 g jautienos be kaulo, 2 stiklinės sultinio, 2 morkos, svogūnas, petražolių, 80 g rūkytos šoninės, 50 g miltų, 50 g riebalų, 1/2 stiklinės raudono vyno, česnako, lauro lapų, mažas indelis pomidorų padažo, pipirų, druskos.Gaminimas Jauti..
Recepto vertinimas:
Emilijos lazanijaIngridientai:400g miltų, 4 kiaušiniai, 100g neriebios kiaulienos, 100g jautienos faršo, rūkyto kumpio, 2 gabalėliai vištienos kepenėlių, 100g sviesto, 100g tarkuoto sūrio, šaukštelis pomodorų padažo, svogūnas, saliero šaknis, morka, 0,5 stiklinės raudono vyno, beša..
Recepto vertinimas:
Lazanija su jautienaIngridientai:500g paruoštos lazanijos tešlos, 70g sviesto, 300g jautienos faršo, 100g saliero šaknies, 1 morka, svogūno galvutė, 5 skiltelės česnako, stiklinė sauso raudono vyno, 100g pomidorų, druskos, pipirų, stiklinė Bešamelio padažo.Gaminimas Paruoškite teš..
Recepto vertinimas:
Veršiena su raudonojo vyno padažu (Ramunės)
Veršiena su raudonojo vyno padažu (Ramunės)Ingridientai:500 g veršienos išpjovos, 1 stiklinė raudonojo vyno, 1 svogūnas, druska, citrininiai pipirai, aliejus. Gaminimas Mėsą supjaustome gabaliukais ir keletą valandų palaikome užpiltą vynu. Į keptuvę įpilame truputį aliejaus, įkait..
Recepto vertinimas:
Raudonosios enchilados (Enchilados rojas)
Raudonosios enchilados (Enchilados rojas)Ingridientai:4 aitriosios paprikos (3 chiles pasillas ir 1 chile ancho); 2 dideli pomidorai; 2 maži baltieji svogūnai; 1 česnako skiltelė; Ant peilio galo džiovintų čiobrelių; Ant peilio galo džiovintų mairūnų; 250 ml vištienos sultinio; Druska i..
Recepto vertinimas:
RAUDONOJO VYNO PUNŠASIngridientai:(4 porcijoms)3 l raudonojo vyno0,25 l romo1 citrina2 apelsinų sultys8 gvazdikėliai1 cinamono lazdelė (apie 4 cm ilgio)4 šaukštai cukrausGaminimasPuode sumaišyti raudonąjį vyną ir romą. Citriną nuplauti po k..
Recepto vertinimas: