Raudonojo vyno marinatas jautienai
Sudėtingumas: 1
Ingridientai:
0,5 šaukšto raudonojo vyno acto
1 stiklinė sauso raudonojo vyno
1-2 šaukšteliai cukraus
1 svogūnas
2 lauro lapeliai (Lauro lapas)
3-4 gvazdikėliai (Gvazdikėliai)
rozmarinų
0,25 šaukštelio garstyčių miltelių
druskos
Gaminimas:
Cukrų ir druską ištirpinkite vyno ir acto mišinyje.
Tada suberkite garstyčias ir gerai išmaišykite.
Svogūną supjaustykite žiedeliais, sudėkite į emaliuotą indą, sumeskite prieskonius, supilkite vyno ir acto mišinį ir užvirkite.
Tinka vartoti atšalusį.
Pasidalink su draugais!
Receptų kategorijos
Naujas komentaras
Recepto komentarai
Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!