Bruknių padažas
Patiekalo šalis: Lietuva
Sudėtingumas: 2
Ingridientai:
40g bruknių uogienės, 23g raudono sausu vyno, 0,5g sutrėkštų kadagių uogų, 0,01g maltų gvazdikėlių, 2g brendžio
Gaminimas:
40g bruknių uogienės atskieskite 23g raudonu sausu vynu, įberkite 0,5g sutrėkštų kadagių uogų, 0,01g maltų gvazdikėlių, įpilkite 2g brendžio ir užvirinkite, jei padažas skystokas, sutirštinkite 1g krakmolo. Padažą galite pasiruošti iš anksčiau ir laikyti šaldytuve uždarame inde 96 val.
Vincentas Sakas
Pasidalink su draugais!
Receptų kategorijos
Naujas komentaras
Recepto komentarai
Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!