Pikantiška sriuba

Ingridientai:
250 g jautienos
250 g kiaulienos
80 g aliejaus
250g askaloniniųi česnakų
50 g pomidorų tyrės
1 paprika
10 g šviežių raudonėlių
250 ml raudono vyno
2 – 3 pomidorai
1 poras
340 g konservuotų kukurūzų
druskos
pipirų
Gaminimas

Mėsą supjaustykite gabaliukais. Prikaistuvyje pakaitinkite aliejų, pakepinkite mėsą taip, kad apskrustų iš visų pusių. Nuvalykite česnakus, perpjaukite juos per pusę ir kartu su pomidorų tyre, paprika bei raudonėliais sudėkite į mėsą. Į puodą įpilkite 750 ml vandens, 250 ml raudonojo vyno ir užvirinkite. Sriubą virkite 45 minutes. Pomidorus panardinkite 1 minutei į verdantį vandenį, po to perliekite šaltu vandeniu, nulupkite ir supjaustykite. Nuplaukite porą ir supjaustykite jį griežinėliais. Į sriubą sudėkite pomidorus, porą ir konservuotus kukurūzus (kartu su skysčiu). Pagardinkite druska ir pipirais, įdėkite dar paprikos ir pavirkite dar 15 minučių. Skanaus!

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!