Šviežių daržovių salotos su karšta traškia jautienos filė ir pomidoriniu alyvų aliejaus užpilu


Patiekalo šalis: Lietuva
Sudėtingumas: 2
Ingridientai:
0g suplėšytų Aisbergo salotų, 30g suplėšytų raudonų salotų, 10g morkų, 30g agurkų, 30g pomidorų, 30g raudonos paprikos, 10g raudono svogūno, 40g saldrūgščio aliejaus padažo, 20g pomidorų padažo, 100g jautienos filė, 10g miltų, 2g druskos, 1g matų juodų pipirų, 3g rozmarinų lapelių
Gaminimas:
Į užkandinę lėkštę kalvele sudėkite 40g suplėšytų Aisbergo salotų, 30g suplėšytų raudonų salotų (gali būti ir kitokios salotos), burokine tarka užtarkuokite 10g morkų, jas apdėliokite 30g agurkų gabalėlių, 30g pomidorų skiltelių, 30g raudonos paprikos kvadratėlių. Ant viršaus užberkite 10g smulkiais kubeliais supjaustyto raudono svogūno. Užpilkite 40g saldrūgščio aliejaus padažo, išmaišyto su 20g pomidorų padažo. 100g jautienos filė supjaustykite plonomis skiedrelėmis, apvoliokite 10g miltuose, išmaišytuose su 2g druskos ir 1g maltais juodaisiais pipirais, įkaitintame saulėgrąžų aliejuje pakepinkite, kad apskrustų ir užbarstykite ant salotų. Be to dar apibarstykite 3g rozmarinų lapelių. Lėkštės pakraščius dekoruokite špinatų padažu. Išeiga –250/60g
Tinka vartoti su:

 

 

Šaltinis: Vincento Sako receptai namų virtuvei 

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!