Lazanija su jautiena

Ingridientai:
500g paruoštos lazanijos tešlos,
70g sviesto,
300g jautienos faršo,
100g saliero šaknies,
1 morka,
svogūno galvutė,
5 skiltelės česnako,
stiklinė sauso raudono vyno,
100g pomidorų,
druskos,
pipirų,
stiklinė Bešamelio padažo.
Gaminimas
Paruoškite tešlą. Pagaminkite įdarą. Įdaras gaminamas lydytame svieste apkepant faršą, tarkuotą saliero šaknį, supjaustytą morką ir susmulkintą česnaką. Įpilkite raudono vyno, įberkite druskos ir pipirų. Nuolat maišydami sudėkite pomidorus.
Margarinu patepkite kepimo skardos dugną ir kraštus. Sluoksniais dėkite: įdarą, bešamelio padažą, virtus lazanijos lakštus ir t.t. Apiberkite "Parmezan" sūriu ir nedideliais sviesto gabalėliais. Kepkite karštoje orkaitėje apie 30 min.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!