Šonkauliukai raudoname vyne


Sudėtingumas: 3
Ingridientai:
800g veršienos ar kiaulienos šonkauliukų su mėsa
1/2 stiklinės sauso raudono vyno
2 šaukštai pomidorų tyrės
1 didelis svogūnas
2 skiltelės česnako
1 morka
1 šaukštas miltų
druska
bazilikai (geriau švieži)
citrina
Gaminimas:

Šonkauliukus supjaustome po vieną. Apibarstome druska, gausiai apšlakstome citrinų sultimis, paliekame marinuotis (geriau ne mažiau kaip 30 min). Į keptuvę supilame ne daug aliejaus, kuriame pakepiname ne smulkiai pjaustytus česnaką, svoguną, šiaudeliais - morką. Pakepintas daržoves išimame iš keptuvės. Ant labai stiprios ugnies pakepiname šonkaulius, kad jie butinai apskrustų. Sumažiname ugnį ir į šonkaulius sudedame pakepintas daržoves, supilame vyną, kuriame ištirpiname miltus, pomidorų tyrę ir troškiname 15-20 min ant silpnos ugnies. Likus troškinti 1-2 minutes troškinį apibarstome stambiai pjaustytais (geriau suplėšyti pirštais) bazilikais.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!