20 rezultatų ieškant "keturias"
Vištiena su kariais ir vaisiais
Vištiena su kariais ir vaisiais Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 4-ios vištų šlaunelės, 2 valgomieji šaukštai aliejaus, 250 g ryžių „Jasmin“, „Blue Dragon“, 2 šaukštai karių prieskonių „SharwoodÂ’s“, 2 valgomieji šaukštai kokosų pieno miltelių ..
Recepto vertinimas:
Nugarinės kepsnys su burgundišku padažu
Nugarinės kepsnys su burgundišku padažu Sudėtingumas: 4 Ingridientai: Produktai 4 porcijoms: 800 g jautienos krūtininės 3 šaukštai aliejaus l kg mažų svogūnų 150 g grietinės l šaukštas garstyčių ¼ burgundi6ko raudonojo vyno 4 lauro lapeliai maltų pipirų, druskos aliumini..
Recepto vertinimas:
Jūrų ešerys su pankoliais Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 1 išdarytas ešerys (maždaug 1 kg) 750 g pankolių 1 didelis svogūnas 4 didelės bulvės 1 citrinos sultys 50 g sviesto ½ kubelio koncentruoto paukštienos sultinio 150 ml vandens 1 šaukštelis krapų ryšelis petražolių lauro lap..
Recepto vertinimas:
Baklažanų ir morkų žalieji ikrai
Baklažanų ir morkų žalieji ikrai Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 5 kilogramams baklažanų, 1,5 kg morkų, 2,5 kg žalių ankštpipirių, 1 kg svogūnų, 500 g aliejaus, druskos pagal skonį. Gaminimas: Parenkami jauni, su dar neprinokusiomis sėklomis tamsiai violetiniai baklažanai. Nup..
Recepto vertinimas:
Virtas triušis padaže Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 100 g triušienos, 10 g prieskoninių daržovių, 75 g padažo, 150 g priedo, druskos. Gaminimas: Papjautam triušiui išimkite vidurius, išplaukite ir skerdieną sukapokite į keturias dalis.Seniems triušiams nulupkite plėvę. Taip paruoš..
Recepto vertinimas:
Spirginta kiauliena su agurkais
Spirginta kiauliena su agurkais Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 100 g kiaulienos, 15 g rūkytų lašiniukų, 15 g svogūnų, 80 g padažo, 20 g grietinės, 25 g sūdytų agurkų, 150 g priedo, raudonųjų maltų pipirų, žalumynų, druskos. Gaminimas: Rūkytus lašiniukus supjaustykite kubeliais, ..
Recepto vertinimas:
Grybai, troškinti su obuoliais
Grybai, troškinti su obuoliais Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 500 g grybų, 3 šaukštai margarino arba sviesto, 3 rūgštūs obuoliai, 1 šaukštas miltų, 0,5 stiklinės sultinio, 0,5 stiklinės grietinės, druskos, krapų. Gaminimas: Paruoštų grybų kepurėles perpjauti į keturias dalis, ko..
Recepto vertinimas:
Sausainiai " Šachmatai" Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 300 gr. miltų, 200 gr. sviesto, 1 kiaušinis, 150 gr. cukraus, žiupsnelis druskos, 2 v.š. kakavos, 2 v.š. grietinėlės. Gaminimas: 1.Miltus, sviestą, kiaušinį, cukrų ir druską sukapoti, po ..
Recepto vertinimas:
Nicos salotos Patiekalo šalis: Italija Sudėtingumas: 1 Ingridientai: skardinė konservuoto tuno savo sultyse, 100 g ankštinių pupelių, 3-4 bulvės, virtos su lupenomis, 1 stambi svogūno galvutė, 2 pomidorai, druskos, 4 ančiuvių filė, žaliųjų salotų, 2 kietai išvirti kiaušin..
Recepto vertinimas:
Pomidorų plokštainis Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 75 g sviesto arba margarino 75 g grūdėtos varškės 132 g kvietinių miltųĮdarui: 24 vynuoginiai pomidorai 2 kiaušiniai 200 ml grietinėlės 80 g tarkuoto sūrio ¼ šaukštelis karčiųjų pipirų 1 šaukštelis cukraus 1 šaukštelis dr..
Recepto vertinimas:
Aguročių sriuba su grybais Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 200 g aguročių, 100 g šviežių baravykų, 2 bulvės, 1 petražolės šaknis, 1 morka, 1 svogūnas, 2 – 3 pomidorai, 1 šaukštas sviesto, 4 šaukštai grietinės, 3 l mėsos sultinio, druskos. Gaminimas: Aguročius ir bulves supja..
Recepto vertinimas:
Grybų sriuba su lakštiniais Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 200 g šviežių grybų, 1 mažas svogūnas, 1 petražolė, 1 nedidelė morka, 1 l vištienos sultinio arba vandens, 1 šaukštas sviesto, 70 g lakštinių, druskos, susmulkintų petražolių lapelių. Gaminimas: Nedidelius grybus perpja..
Recepto vertinimas:
Žuvienė su pikantiško skonio skrebučiais
Žuvienė su pikantiško skonio skrebučiais Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 500g. pomidorų, 100g. morkų, 100g. salierų, 100g. porų, 30g. sviesto, 1l žuvies sultinio, druskos ir pipirų, 200g. žuvies filė. Sultinys : 2l vandens, ryšelis šakniavaisių, 2 česnakų skilteles, 3 čiobrelių š..
Recepto vertinimas:
Salotos vaikų šventėms Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 1 Ingridientai: (4 porcijoms) 2 kriauses, 2 rugstoki obuoliai, 0.5 citrinos, 100g zaliuju vynuogiu, 100g melynuju vynuogiu, 200g slyvu, 50g graikiniu riesutu, 2 apelsinai (ju sultys) 5 saukstai cukraus, 2 saukstai medaus. Gaminim..
Recepto vertinimas:
Kalcioni su pomidorais ir cukinija
Kalcioni su pomidorais ir cukinijaIngridientai:300g picos tešlos. Įdarui: Šaukštelis alyvuogių aliejaus, Plonais šiaudeliais supjaustytas raudonasis svogūnas, 3 supjaustytos cukinijos, 2 dideli kubeliais supjaustyti pomidorai, 150g kubeliais supjaustyto “Mozarella†sūrio, šauk�..
Recepto vertinimas:
Jautiena su artišokais, alyvuogėmis ir raudonėliu
Jautiena su artišokais, alyvuogėmis ir raudonėliuIngridientai:4 porcijoms: 2 valg. š. alyvuogių aliejaus; 680 g jautienos filė; 1 sutraiškyta česnako skiltelė; 1 ryšulėlis susmulkintų česnako laiškų; ½ stiklinės baltojo vyno; 1 stiklinė jautienos sultinio; 1 valg. š. pomidorų ..
Recepto vertinimas:
Pyragėliai su mascarpone ir braškėmis
Pyragėliai su mascarpone ir braškėmisIngridientai:10 pyragėlių: 450 g šaldytos (arba šviežios) bemielės sluoksniuotos tešlos (10 lakštų); 2 kiaušiniai; 250 g mascarpone sūrio; 250 g varškės; 80 g cukraus; Citrinų sulčių; 400 g šviežių braškių; Cukraus granulių papuošimui.G..
Recepto vertinimas:
Dviejų tešlų tortas su braškėmis ir varške
Dviejų tešlų tortas su braškėmis ir varškeIngridientai:Trapios tešlos pagrindui: 150 g miltų; 1 trynys; 3 valg. š. cukraus; 100 g sviesto; Druskos; ½ citrinos trinta žievelė; 1 pak. vanilinio cukraus; Riebalų tortui ištepti. Plikytai tešlai: 100 g sviesto; 150 g miltų; 2 šaukš..
Recepto vertinimas:
Citrininis viščiukas su kvapiomis bulvėmis (Ugnužės)
Citrininis viščiukas su kvapiomis bulvėmis (Ugnužės)Ingridientai:1-1,2 kg viščiukas; 1 citrina; po 1 stambią šakelę rozmarino, petražolės, baziliko, krapų, raudonėlio; 3 skiltelės česnako; 1 arb. š. šviežiai maltų pipirų; 1-1,5 valg. š. rupios druskos; 30 g sviesto; 2 valg. š...
Recepto vertinimas:
ObuolienėIngridientai:Obuolių : apie 30 vnt. Spanguolių : stiklinęCukraus: 3 valgomus šaukštusGaminimasNulupti obuolius, perpjauti juos po keturias dalis, išimti iš jų sėklas, spjaustyti smulkiai, supjaustytus obuolius įdėti į puodą, užpilti dvi stiklines vandens, virti ant silpnos ug..
Recepto vertinimas: