Virtas triušis padaže


Sudėtingumas: 2
Ingridientai:
100 g triušienos,
10 g prieskoninių daržovių,
75 g padažo,
150 g priedo,
druskos.
Gaminimas:
Papjautam triušiui išimkite vidurius, išplaukite ir skerdieną sukapokite į keturias dalis.Seniems triušiams nulupkite plėvę. Taip paruošt triušieną dėkite į verdantį vandenį, pridėkite morkų, petražolių ir svogūnų. Kai užverda, pasūdykite ir baikite virti.
Išvirtą triušieną sukapokite gabalais ir užpilkite šutintu arba raudonuoju, arba pomidorų padažu su grybais. Prie jo galima paduoti ir grietinės padažą su svogūnais. Padažui gaminti imkite sultinį, kuriame virė triušis.
Tinka vartoti su: Paduokite valgyti su bulvėmis, biriomis košėmis , virtais makaronais. Skanaus!

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Recepto komentarai

[email protected] 2009-04-08 13:38:26
bonjur,thasis god i like that rabit 10