25 rezultatų ieškant "virta jautiena"
Kukuliai unguryje Sudėtingumas: 4 Ingridientai: Ungurio galva 0,5 kg žuvies faršo Pora riekelių batono 0,5 stiklinės pieno Kiaušinis Virta morka Nedidelė svogūno galva Žuvies prieskonių Druskos Gaminimas: Išplauname ungurio galvą, su pagaliuku pražiodome, įdedame į verdantį vanden�..
Recepto vertinimas:
Jūros lydekos užpiltinė Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 2 karšto rūkymo jūros lydekos 1 virta morka 0.5 indelio konservuotų kukurūzų petražolių 0.5 l vandens 1 kubelis daržovių sultinio 1 pokelis greitai paruošiamos “Otker” želatinos 1 valg. šaukštas citrinos sulčių Ga..
Recepto vertinimas:
Žuvies salotos Sudėtingumas: 1 Ingridientai: Jūros kopūstai, virta šviežia žuvis, virtos bulvės, konservuoti žirneliai, majonezas. Gaminimas: Viską gerai sumaišome Skanaus ..
Recepto vertinimas:
Virta višta su majonezu Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1 nedidelė višta, 1,5 litro vandens, 200 g prieskoninių daržovių, lauro lapelis, pipirų, druskos, 1 stiklinė majonezo Gaminimas: Nuvalykite vištą, ištrinkite druska ir dėkite į verdantį pasūdytą vandenį ir virkite ant silpnos ..
Recepto vertinimas:
Paukštiena drebučiuose Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 190 g vištienos, 100 g drebučių, 1 kiaušinis, 15 g morkų, 25 g agurkų, 25 g pomidorų, 15 g konservuotų žirnelių, 15 g žiedinių kopūstų, 15 g salotų lapelių, 30 g krienų padažo, žalumynų, druskos. Gaminimas: Tuščią metal..
Recepto vertinimas:
Menkė virta agurkų sūryme Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 120 g žuvies, 150 g daržovių, 50 g agurkų sūrymo, 50 g padažo, prieskonių. Gaminimas: Inde su vandeniu užvirinkite prieskonines daržoves, pagardinkite prieskoniais ir pavirkite dar 5 minutes. Supilkite agurkų sūrymą, užvirki..
Recepto vertinimas:
Žuvis majoneze Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 95 g žuvies, 35 g majonezo, 10 g drebučių, 150 g virtų daržovių, 20 g salotų, druskos, pipirų, žalumynų. Gaminimas: Lėkštę išklokite salotų lapais, ant viršaus dėkite 50 g daržovių, užpilkite majonezu, ant jų sudėkite virtą, sup..
Recepto vertinimas:
Pupelių salotos Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 4 stiklinės virtų pupelių, 2 virta morka, 2 virta bulvė, 2 svogūnai, Žiupsnelis kmynų, 1 stiklinės aliejaus, Druska. Gaminimas: Morkas bei bulves supjaustyti mažais kubeliais ir sumaišyti su pupomis. Svogūną pakepinti aliejuje ir viską s..
Recepto vertinimas:
Pomidorų ir kumpio apkepas Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 6 pomidorai, 300 g virto rūkyto kumpio, 3 virtos bulvės, 2 – 3 šaukštai sviesto, 3 kiaušiniai, 6 šaukštai pieno, 1 šaukštas miltų, druskos, pipirų, džiūvėsėlių. Gaminimas: Pomidorus supjaustyti ir pabarstyti druska, pip..
Recepto vertinimas:
Virta mėsa su grybais ir agurkais
Virta mėsa su grybais ir agurkais Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 300 g virtos jautienos, 150 g grybų, 3 marinuoti agurkai, svogūnas, petražolių lapelių, 0,5 stiklinės aliejaus, 2 šaukštai acto, druskos, cukraus, 0,5 šaukštelio garstyčių. Gaminimas: Mėsą supjaustyti. Ant jos uždėti..
Recepto vertinimas:
Virta jautiena su daržovėmis Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 500 g jautienos, 3 morkos, ropė, kopūstas, 500 g bulvių, druskos, krapų. Gaminimas: Mėsą pasūdyti ir virti. Kai išvirs, įdėti nepjaustytą morką, supjaustytą ropę, kopūstą. Viską virti, o bulves virti atskirai. Išvirusi..
Recepto vertinimas:
Virta kiauliena su daržovėmis Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 500 g kiaulienos, 1 l vandens, svogūnas, 0,5 griežčio, 4 morkos, petražolės šaknis, 0,5 kg kopūstų, 6 bulvės, druskos, 3 pipirai. Gaminimas: Mėsą sudėti į šaltą vandenį ir užvirinti. Tada virti 1 valandą. Paskui sudė..
Recepto vertinimas:
Virta jautiena su krienų padažu
Virta jautiena su krienų padažu Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 500—600 g jautienos, 1 nedidelė morka, 1 petražolės šaknis, 1 vidutinis svogūnas, druskos, pipirų. Padažui: 1 šaukštas sviesto, 1 šaukštas miltų, 11/2 stiklinės mėsos sultinio, 2—3 šaukštai grietinės, 1&md..
Recepto vertinimas:
Paukštienos sūris Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1.0,5 kg virtos vištienos, kalakutienos, triušienos ar kurapkos mėsos, 2.200 g sviesto, 3.100 g olandiško ar kitokio sūrio, pipirų, druskos. 4.1 virta morka, 5.1 kietai virtas kiaušinis, 6.2 - 3 stiklinės sultinio drebučiams, salierų la..
Recepto vertinimas:
Virta jautiena su daržovėmis Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 1.500—600 g jautienos, 2.3—4 morkos, 3.1 griežtis arba ropė, 4. nedidelis kopūstas, 5.500 g bulvių, 6.druskos, 7.žalumynų Gaminimas: Mėsą sudėti į puodą, įpilti šalto vandens, kad vos apsemtų, greit užvirinti..
Recepto vertinimas:
Kilkių užkandisIngridientai:6 nedidelės virtos bulvės, maltų kmynų. Įdaras: 200 g kilkių, virta morka, svogūnas, virta bulvė, raugintas agurkas ar šaukštas raugintų kopūstų, 2 šaukštai majonezo, maltų kalendros grūdelių.Gaminimas Kilkės nuplaunamos, išimami kaulai, k..
Recepto vertinimas:
Virta kiaulienaIngridientai:800 g mėsos (jaunos kiaulės), prieskonių (pipirų, lauro lapelių), prieskoninių daržovių (svogūnų, morkų, petražolių), druskos.Gaminimas Jaunos kiaulės mėsa labai skani ir visų mėgstama virta ir patiekta be padažo. Išvirta sriuboje mėsa gražiai supj..
Recepto vertinimas:
Virta rūkyta šoninėIngridientai:800g šoninės, prieskonių, prieskoninių daržovių.Gaminimas Mėsa nuplaunama, dedama į verdantį vandenį, pridedama prieskonių bei prieskoninių daržovių ir verdama ant mažos ugnies. Virta šoninė supjaustoma porcijomis, tvarkingai sudedama į pusduben..
Recepto vertinimas:
Virta jautienaIngridientai:1kg jautienos, prieskonių, prieskoninių daržovių, druskos, 1 stiklinė svogūnų padažo (žiūrėti "padažai").Gaminimas Mėsa dedama į verdantį vandenį, kad apsemtų, sudedamos prieskoninės daržovės ir ant mažos ugnies verdama, kol suminkštės (1—..
Recepto vertinimas:
Virta jautiena su daržovėmisIngridientai:600 g jautienos, prieskonių, prieskoninių daržovių, druskos, 1kg įvairių daržovių: kopūstų, morkų, ropių, pupelių, žirnių, bulvių, 40 g sviesto užpylimui.Gaminimas Jautiena išverdama prieskonių ir prieskoninių daržovių sultinyje, ..
Recepto vertinimas:
Virta jautiena su baravykaisIngridientai:1kg jautienos, 4—6 džiovinti arba 6—8 švieži baravykai, 2—3 svogūnai, 1 šaukštelis miltų, 40 g sviesto, 1/2 stiklinės grietinės, prieskonių, prieskoninių daržovių, druskos, 1/2 stiklinės sultinio.Gaminimas Mėsa išverd..
Recepto vertinimas:
Sultinyje virta jautienaIngridientai:800 g jautienos be kaulo, 2 stiklinės sultinio, 2 morkos, svogūnas, petražolių, 80 g rūkytos šoninės, 50 g miltų, 50 g riebalų, 1/2 stiklinės raudono vyno, česnako, lauro lapų, mažas indelis pomidorų padažo, pipirų, druskos.Gaminimas Jauti..
Recepto vertinimas:
Virta jautienaIngridientai:800 g jautienos, 250 g pupelių, 2 šaukštai sviesto, 0,5 stiklinės pieno, 0,5 stiklinės grietinės, šaukštas miltų, šauštelis citrinos sulčių, žiupsnelis baltųjų pipirų, druskos, cukraus.Gaminimas Mėsą išvirti. Atskirai pasūdytame vandenyje iš..
Recepto vertinimas:
Lietiniai su vištienaIngridientai:Lietiniams: 200g miltų, 2 kiaušiniai, 200ml pieno, 40g sviesto, druskos. Įdarui: keletas pievagrybių (arba paprika), virta vištienos krūtinėlė, svogūno galvutė, tarkuoto fermentinio sūrio.Gaminimas Iš lietiniams skirtų produktų pagaminti te..
Recepto vertinimas:
Virta jautiena su aštriu padažu
Virta jautiena su aštriu padažuIngridientai:1 kg jautienos (nugarinės, mentės), 1 stiklinė 3 proc. acto, pipirų, gvazdikėlių, druskos, lauro lapų pagal skonį. Padažui: 2 svogūnų galvutės, 3 šaukštai sviesto, 2 šaukštai miltų, 1 stiklinė grietinės, 2 kiaušiniai, 300 g džiovin..
Recepto vertinimas: