Vištiena su kariais ir vaisiais
Sudėtingumas: 4
Ingridientai:
4-ios vištų šlaunelės,
2 valgomieji šaukštai aliejaus,
250 g ryžių „Jasmin“, „Blue Dragon“,
2 šaukštai karių prieskonių „SharwoodÂ’s“,
2 valgomieji šaukštai kokosų pieno miltelių „Blue Dragon“,
250 g konservuotų ananasų sulčių,
4 konservuotų ananasų griežinėliai,
4 obuoliai,
4 puselės konservuotų persikų,
200 g grietinėlės,
1 valgomasis šaukštas sviesto,
malti juodieji pipirai, druska.
Vištų šlauneles įtrinkite druska ir pipirais.
Troškintuve įkaitinkite aliejų. Kepkite šlauneles, kol gražiai apskrus. Iškeptas atidėkite į šalį.
Padažui
Kokosų pieno miltelius sumaišykite su konservuotų ananasų sultimis, suberkite karių miltelius, viską užvirinkite ir supilkite grietinėlę. Atidėkite į šalį.
Obuolius nulupkite, supjaustykite stambiomis skiltelėmis, pakepinkite su sviestu, į keptuvę sudėkite į keturias dalis supjaustytus konservuotų ananasų griežinėlius ir kubeliais pjaustytus konservuotus persikus. Supilkite paruoštą karių padažą.
Paruoštą padažą užpilkite ant iškeptų vištų kulšelių. Viską patroškinkite dar 5–10 minučių.
Patiekite su virtais „Blue Dragon“ ryžiais ar „Blue Dragon Udan“ makaronais.
Tinka vartoti su: Baltasis sausas vynas „Chapel Hill Chardonnay Oaked“, Vengrija.
Šaltinis: maxima.lt
Pasidalink su draugais!
Receptų kategorijos
Naujas komentaras
Recepto komentarai
Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!