7 rezultatų ieškant "zuiki"
Velykiniai zuikiai Sudėtingumas: 2 Ingridientai: Produktai 10-čiai vienetų:500 g "Malsenos Ekstra" miltų,40 g mielių,225 ml pieno,80 g cukraus,100 g sviesto,30 šaukštai citrinų sulčių,1 citrinos tarkuota žievelė,2 šaukštai grietinėlės,1 kiaušinio trynys,10 razinų,druskos Gaminim..
Recepto vertinimas:
Velykiniai zuikiaiIngridientai 10-čiai vienetų: *500 g "Malsenos Ekstra" miltų, *40 g mielių, *225 ml pieno, *80 g cukraus, *100 g sviesto, *30 šaukštai citrinų sulčių, *1 citrinos tarkuota žievelė, *2 šaukštai grietinėlės, *1 kiaušinio trynys, *10 razinų, *druskos P..
Recepto vertinimas:
Netikras zuikisIngridientai:400g. jautienos, 200g. kiaulienos, 200 g lašiniukų, 2 kiaušiniai, 2 riekelės pyrago, 2/3 stiklinės pieno, druskos, 1 stiklinė svogūnų padažo (žiūrėti "padažai").Gaminimas Jautiena ir kiauliena sumalama mėsmale kartu su piene mirkytu pyragu, sud..
Recepto vertinimas:
Netikras zuikisIngridientai:800 g. jautienos faršo, 2 vidutinio dydžio bulvės, 2 vidutinio dydžio morkos, 100 g. lašinukų, 2 kiaušiniai, svogūnas, šaukštas miltų, maltų juodųjų pipirų, druskos, aliejaus kepti.Gaminimas Smulkiai sutarkuojame bulves. Susidariusį skystį nupilame. Maž..
Recepto vertinimas:
Netikras zuikis (Elenos)Ingridientai:500 g kiaulienos faršo; 500 g jautienos faršo; 1 pak. faršo prieskonių; 1 morka; grybai; 200 g fermentinio sūrio; kelios džiovintos slyvos; 2 dideli kiaušiniai; kelios česnako skiltelės; ¼ stiklinės vandens.Gaminimas Sumaišome kiaulienos ir jautien..
Recepto vertinimas:
ZUIKIENAIngridientai:30 g zuikienos su kaulu, 1 svogūnas,2 saldžiosios paprikos, sojos padažo,pipirų, druskos, baltojo vyno,2 šaukštai aliejaus, 5 skiltelės česnako,1 morka, 100 g sultinio,muskato riešuto.GaminimasPaprikas ir svogūną susmulkinam..
Recepto vertinimas:
Trijų rūšių mėsos ''zuikis'' su perlinėmis kruop.
Trijų rūšių mėsos ''zuikis'' su perlinėmis kruop.Ingridientai:400 g veršienos faršo,400 g kiaulienos faršo,400 g jautienos faršo,1,5 stiklinės pasūdytame vandenyje išvirtųperlinių kruopų, 2 kiaušinia..
Recepto vertinimas: