Spirginta kiauliena su agurkais


Sudėtingumas: 3
Ingridientai:
100 g kiaulienos,
15 g rūkytų lašiniukų,
15 g svogūnų,
80 g padažo,
20 g grietinės,
25 g sūdytų agurkų,
150 g priedo,
raudonųjų maltų pipirų, žalumynų, druskos.
Gaminimas:
Rūkytus lašiniukus supjaustykite kubeliais, ir juose paspirginkite skiltelėmis supjaustytus svogūnus. Paskui į lašiniukus sudėkite 8-10 g dydžio gabaliukais supjaustytą kiaulieną ir kepkite maišydami, kol gražiai apkepa. Viską užpilkite raudonuoju arba pomidorų padažu.agurkus nulupkite, perpjaukite į keturias dalis, išimkite sėklas, supjaustykite gabaliukais ir sudėkite į mėsą, užbarstykite maltų raudonųjų pipirų, druskos, užpilkite grietine ir virkite 10 minučių.

Tinka vartoti su: Patiekite apibarstę žalumynais su virtomis arba keptomis bulvėmis. Skanaus!

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!