25 rezultatų ieškant "aguonomis"
Aguoninis pyragas Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 500 g aguonų 400 g cukraus 10 kiaušinių 2 šaukštai maltų džiūvėsėlių 2 lašai migdolų aliejaus Gaminimas: Trynius ištrinti su cukrumi, kol bus puri masė, išmaišyti ją su nuplikytomis ir gerai nusunktomis a..
Recepto vertinimas:
Skruzdėlynas Ingridientai: Tešla: 3 kiaušiniai 9 šaukštai miltų (vienam kiaušiniui dedami apie 3 šaukštai miltų) Glaistas: 1 stiklinė dirbtinio (arba natūralaus, jei negaila) medaus 1 stiklinė cukraus 1 stiklinė vandens Apibarstymui: aguonos Kepimui 0,7 litro aliejaus (ger..
Recepto vertinimas:
Širdelės Sudėtingumas: 4 Ingridientai: (15 vienetų) 25 g mielių250 ml šilto vandens25 g skysto margarino25 ml sirupo0,5 šaukštelio druskos400-500 g miltųsezamo, aguonų arba Demerara cukraus Gaminimas: Dubenyje susmulkinkite mieles ir supilkite vandenį, sirupą bei margariną, įbe..
Recepto vertinimas:
Grietininis plokštainis Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 1 stiklinė grietinės, 2 kiaušinio tryniai, 50 g tirpinto sviesto, 250 g cukraus, 500 g miltų, 1 šaukštelis sodos, 1 kg obuolių, druskos, vanilinio cukraus. Gaminimas: Kiaušinio trynius su pora šaukštų cukraus ištrinkite iki baltum..
Recepto vertinimas:
Prancūziškos bandelės Patiekalo šalis: Prancūzija Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 25 g mielių 250 ml šilto vandens 25 g skysto margarino 25 ml sirupo 0,5 šaukštelio druskos 400-500 g miltų sezamo arba aguonų Gaminimas: Dubenyje susmulkinkite mieles ir supilkite vandenį, sirupą bei mar..
Recepto vertinimas:
Daržovių salotos su voveraitėmis
Daržovių salotos su voveraitėmis Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 200 g morkų, 100 g paprikos, 40 g saliero, 70 g voveraičių, šaukštas aguonų, 40 g moliūgų sėklų, grepfuro 3 apelsinai, citrina, alyvuogių aliejaus. Gaminimas: Daržoves supjaustyti. Ant salotų užpilti citrusinių vaisi..
Recepto vertinimas:
Aguoninis pyragasIngridientai: 500 g aguonų 400 g cukraus 10 kiaušinių 2 šaukštai maltų džiūvėsėlių 2 lašai migdolų aliejaus Gaminimas: Trynius ištrinti su cukrumi, kol bus puri masė, išmaišyti ją su nuplikytomis ir gerai nusunktomis aguonomis. Standžiai išplakti..
Recepto vertinimas:
Kalėdinis aguonų pyragasIngridientai: 2 kiaušiniai 15 šaukštų cukraus 35 gr. presuotų mielių 6 šaukštai aliejaus 500 ml. pieno 1 kg aukšč. r. 550C tipo kvietinių miltų Įdarui: 300 gr. aguonų 300 gr. sviesto 15 šaukštų cukraus 2 stiklinės razinų Kiaušinius..
Recepto vertinimas:
Vafliai su aguonomis Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.2 kiaušiniai. 2.2 šaukštai grietinės, 3.1 šaukštas cukraus, 4.2 stiklinės pieno, 5.0,5 stiklinės aguonų, 6.50 g lašinių, 7.1,5 stiklinės miltų, druskos. Gaminimas: Kiaušinius išplakti, supilti pieną, cukrų, grietinę, aguonas,..
Recepto vertinimas:
Sraigutės Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.15 obuolių, 2.250 g sviesto, l stiklinė grietinės, 3.2 kiaušiniai ir 2 tryniai, 4.3 stiklinės miltų, 5.1 pakelis vanilinio cukraus, cinamono. Gaminimas: Sviestą sutarkuoti stambia tarka, pabarstant miltais, įmušti kiaušinius, supilti grietinę..
Recepto vertinimas:
Rageliai Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.1 stiklinė grietinės, 2.100 g sviesto, 3.3 kiaušiniai, 1 pakelis vanilinio cukraus, miltų, 4.2 šaukštai aguonų. Įdarui: 5.200 g varskės, 6.1 kiaušinis. 7.1 šaukštas cukraus, 8.1 šaukštas sutarkuotų apelsinų žievelių. Gaminimas: Į išs..
Recepto vertinimas:
Tortas „Aguonėlė“ Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.6 kiaušiniai, stiklinė cukraus, 2.300 g aguonų, 3.0,5 stiklinės džiūvėsėlių. Kremui: 4.1 l grietinės, 5.2 stiklinės cukraus, pakelis vanilinio cukraus. Gaminimas: Aguonas užpilti vandeniu ir virti, kol skystis išgaruos...
Recepto vertinimas:
Boba su aguonomis Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1.1 kg miltų, 2.8 šaukštai cukraus, 3.400 g sviesto, 4.2 stiklinės pieno, 5.8 kiaušiniai, 6.2 stiklinės aguonų, 7.40 g mielių, 8.1 pakelis vanilinio cukraus, 9.1 stiklinė riešutų. Kremui: 10.2 kiaušinių baltymai, 11.2 stiklinės miltinio..
Recepto vertinimas:
Grietininis aguonų putėsis su abrikosų džemu
Grietininis aguonų putėsis su abrikosų džemu Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 20g tik naminio pieno, 3g aguonų, 3g želatino, 63g naminės grietinės, 40g kiaušinių baltymų, 20g cukraus, 50g abrikosų džemo, 10g krupniko. Gaminimas: 20g tik naminio pieno ir 3g ag..
Recepto vertinimas:
Aguonų ir varškės tortas Sudėtingumas: 3 Ingridientai: Tešlai: 200 g miltų, 130 g sviesto, 75 g cukraus pudros, kiaušinis, šaukštas grietinės. Aguonų įdarui: 200 g aguonų, 200 g cukraus, 3 kiaušinių tryniai, 50 g tarkuotų apelsinų žievelių, 50 g smulkintų graikinių riešutų...
Recepto vertinimas:
Nekeptas aviečių ir varškės su aguonomis tortas
Nekeptas aviečių ir varškės su aguonomis tortas Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 30g želatino, 100g pieno, 100g aguonų, 30g citrinų, 500g neriebios varškės, 400g grietinėlės , 125g raudonųjų serbentų sukos, Gaminimas: Išlaidinti 30g želatino. Užvirinti 1..
Recepto vertinimas:
Bulvių košė su aguonomisIngridientai:1 kg virtų bulvių 3 šaukštai sviesto 3 šaukštai aguonų 175 ml pieno druskosGaminimasAguonas nuplauti, užpilti verdančiu vandeniu, uždengti. Kai vanduo atšals, jį nupilti, o aguonas kelis kartus sumalti. Bulves i&scaron..
Recepto vertinimas:
Kežas su aguonomisIngridientai:400 g varškės, l/2 stiklinės grietinės, 1/2 stiklinės aguonų, druskosGaminimas Aguonos nuplaunamos, nuplikomos verdančiu vandeniu ir palaikomos, kad išbrinktų. Išbrinkusios aguonos nusausinamos ir sumalamos mėsmale arba sutrinamos grūstuvėje. Varškė ..
Recepto vertinimas:
Mielinės tešlos vyniotinis su aguonomis
Mielinės tešlos vyniotinis su aguonomisIngridientai:1 kg miltų, 1/2 stiklinės pieno, 25—50g mielių, 4 tryniai, 1 citrinos žievelė, 5g druskos. Aguonų masei: 300g aguonų, 150g cukraus, 1 kiaušinis, 50g riešutų, vanilinio cukraus, 50g cukrinukų (cukraus sirupe virtų ap..
Recepto vertinimas:
Tortas su aguonomisIngridientai:300 g miltų, 5 kiaušiniai, 150 g sviesto, 200 g cukraus, druska, 800 g obuolių, 50 g maltų aguonų, 100 ml raudono vyno, citrinos sulčių, 2 šaukštai abrikosų džemo, 400 ml greitinės (30% riebumo), pistacijos, obuolių ir melisos papuošimui.Gamin..
Recepto vertinimas:
Mielinis vyniotinis su aguonomis
Mielinis vyniotinis su aguonomisIngridientai:500 g miltų, 50 g medaus, 100 g cukraus, 15 g grietinės, 200 g aguonų, 1 trynys, 200 g pieno, 4 g mielių.Gaminimas Užminkyti tešlą iš 500 g miltų, 100 g pieno ir 4 g mielių. Paruošti įdarą: nuplauti stiklinę aguonų, apipilti verdanč..
Recepto vertinimas:
Skryliai su aguonomisIngridientai:3 stiklinės kvietinių miltų, 1 kiaušinis (nebūtinai), druskos, vandens, 1/2 stiklinės aguonų, 3—4 šaukštai cukraus.Gaminimas Iš miltų ir sūdyto vandens įmaišoma kietoka tešla. Gerai išminkoma, plonai iškočiojama, supjaustoma 3—4 ..
Recepto vertinimas:
Pyragaičiai su aguonomis ir kakava
Pyragaičiai su aguonomis ir kakavaIngridientai:Tešla: 600g. miltų, 400g. margarino, 200g. cukraus, 4 tryniai, vanilinio cukraus, Aguonų masė: 500g. aguonų, 5 kiaušiniai, 200g. sviesto arba margarino, stiklinė cukraus, galima dėti šaukštą medaus arba šaukštą razinų, migdolų aliejaus..
Recepto vertinimas:
Virti pyragėliai su aguonomisIngridientai:50g mielių, 1 v.š. cukraus, 1 stikl. pieno, trynys, 1 stikl. maltų aguonų sumaišytų su cukrumi, saujelė razinų, miltų tiek, kad tešla naliptų prie rankų, aliejaus virti.Gaminimas Mieles ištrinti su cukrumi, įpilti 3-4 v.š. šil..
Recepto vertinimas:
Lietiniai blynai su aguonomisIngridientai:3 kiaušiniai, 2 šaukštai grietinės, 1 šaukštas cukraus, 2 stiklinės pieno, 0,5 stiklinės aguonų, po žiupsnelį cinamono ir vanilinio cukraus, miltų, džiūvėsėlių, margarino ar aliejaus kepimui.Gaminimas Du kiaušiniai išplakami, supilamas pi..
Recepto vertinimas: