18 rezultatų ieškant "reiketu"
Buliaus akis Sudėtingumas: 3 Ingridientai: Riekė baltos duonos arba batono kiaušinis aliejaus kepimui Gaminimas: Riekės viduryje išpjauti apskritimą(labai patogu išspausti stiklinaite arba taure,bet galima ir peiliu).Paruoštą riekę dėti į įkaitintą keptuvę su aliejumi,į padaryt�..
Recepto vertinimas:
Didžkukuliai, cepelinai Ingridientai: 20 didelių bulvių, druskos Įdaras I 500 gramų jautienos nugarinės, 1 kiaušinio, 1 svogūno, pipirų, druskos, mairūno, Poros skiltelių česnako Įdaras II 400 gramų varškės, 1 kiaušinis, 1 šaukštas sviesto, druskos, 2 šaukštai s..
Recepto vertinimas:
Vyšnių pyragas Sudėtingumas: 2 Ingridientai: Sviesto -180 gr,cukraus -170 gr.,4 kiaušiniai,miltų -200 gr.,šaukštelis kepimo miltelių,pokas šaldytų (vasarą -šviežių) vyšnių be kauliukų. Gaminimas: Tešlą maišiau mikseriu. Sviestą išmaišiau su cukrum,supyliau po truputį pla..
Recepto vertinimas:
Raganos kepsnysTai gana greitas skanus ir sotus patiekalas Ingridientai : 4 porcijoms 4 delno dydžio kiaulienos mentės ar kumpio (galima gaminti ir iš kalakutienos) 1 -1,5 cm storio mėsos gabėlių 1 didelio svogūno pjastyto žiedelias 4 šaukštų kečupo 4 šaukštų majonezo 20..
Recepto vertinimas:
ŠaltibarščiaiIngridientai:500 ml marinuotų burokėlių 3 šviežūs agurkai 1 ryšulėliai svogūnų laiškų 1 ryšulėlis krapų 3 kiaušiniai 1 l kefyro 1 l pieno arba vandens druskos bulvėsGaminimasKiaušinius išverdame kietai ir atšaldome. ..
Recepto vertinimas:
Kaukazietiškai paruoštos dešrelės iš avienos
Kaukazietiškai paruoštos dešrelės iš avienos Ingridientai:Dešrelėms: 500 g kepenėlių 200 g širdžių 300 g plaučių100 g avienos riebalų žarnų (apie 1–1,5 m)druskos lauro lapųkvapniųjų pipirų grūdeliųjuodųjų pipirų grūdeliųaliejaus apkeptičiobreliųrozmari..
Recepto vertinimas:
Sojos faršu įdaryta paprika (Ramunės)
Sojos faršu įdaryta paprika (Ramunės)Ingridientai:Sojos faršas, paprika, virti ryžiai, sūris, kiaušinis, svogūnas, poras, druska, pipirai, Vorčesterio padažas, sojos padažas, sultinys (iš kubelių), rūkyta šoninė, salotos, petražolės.Gaminimas Į verdantį sultinį įpilti po ..
Recepto vertinimas:
Rooibos arbatos pyragėliai (Skirmantės) (foto)
Rooibos arbatos pyragėliai (Skirmantės) (foto)Ingridientai:100 ml stiprios Rooibos arbatos; 110 g minkšto sviesto; 170 g cukraus (man per saldu buvo, reikėtų mažiau); 280 g kekso miltų (405 D); 1 a.š. kepimo miltelių; 3 kiaušiniai.Gaminimas Įkaitinti orkaitę iki 180 laispnių C. Miltus,..
Recepto vertinimas:
Ypatingai ruošta ėriena su kuskusu
Ypatingai ruošta ėriena su kuskusuIngridientai:12 porcijų: 400 g kuskuso (stambių manų kruopų), 8 šaukštai alyvuogių aliejaus, 4 šaukštai šviežiai spaustų apelsinų sulčių, 500-600 ml paukštienos sultinio, 1 lauro lapelis, anyžių grūdelių, maltų gvazdikėlių, ciberžolių, uog..
Recepto vertinimas:
Bulvių traškučiai su tunų pagardais
Bulvių traškučiai su tunų pagardaisIngridientai:12 porcijų: 8 miltingos bulvės, 0,7l. aliejaus (virti), druskos, pipirų, 600 g tunų filė, 2 maži svogūnėliai, 3 porai, 1 žaliosios citrinos sulčių ir tarkuotos žievelės, 9 šaukštai alyvuogių aliejaus.Gaminimas Bulves nuskusti, nupl..
Recepto vertinimas:
Jautienos nugarinė, virta obuolių sultyse
Jautienos nugarinė, virta obuolių sultyseIngridientai:1 kg. jautienos nugarinės filė, 0,5 stiklinės acto arba 2 citrinų sultys, šaukštas cukraus, šaukštelis druskos, maltų juodųjų pipirų, nutarkuota vienos citrinos žievelė, 2 šaukštai aliejaus, 5 kadagių uogos, 2-3 lauro lapeliai,..
Recepto vertinimas:
Kepta jautiena su slyvų ir grybų padažu
Kepta jautiena su slyvų ir grybų padažuIngridientai:1 kg. jautienos filė, vienos citrinos sultys, 100 g. šviežių ar šaldytų mėlynųjų slyvų, 50 g. pievagrybių, 700 g. virtų grūstų bulvių, 200 g. grikių miltų, kiaušinis, krakmolo, jautienos prieskoniai, smulkiųjų baltųjų pipir..
Recepto vertinimas:
Keptas jautienos kumpisIngridientai:800 g. lieso jautienos kumpio, 2 šaukštai Vusterio padažo, kalendrų grūdelių, jautienos prieskonių mišinio, vienos citrinos sulčių, šaukštelis cukraus, 1-2 plėšyti laurų lapeliai, šaukštas aliejaus, druskos, 200 g. nedidelių morkų, 150 g. porų,..
Recepto vertinimas:
Vidutinio kietumo mielinė tešla
Vidutinio kietumo mielinė tešlaIngridientai:500 g miltų; 20-30 g mielių; 100-150 g cukraus; 100 g sviesto; 250 ml pieno; 1-2 kiaušiniai; Žiupsnelis druskos.Gaminimas Miltus persijoti į dubenėlį arba ant lentos. Kauburėlio viduryje padaryti įdubimą, į jį sutrupinti mieles, įberti 50 g..
Recepto vertinimas:
Biskvitiniai - jogurtiniai bokšteliai su kiviais ir avietėmis
Biskvitiniai - jogurtiniai bokšteliai su kiviais ir avietėmisIngridientai:Tešlai: 1 citrina; 2 kiaušiniai; 100 g cukraus; 40 g krakmolo; 40 g miltų; ½ nubraukto arb. š. kepimo miltelių. Jogurto masei: 750 g jogurto; ½ citrinos sultys; 9 arb. š. želatinos; 150 g šviežių arba šal..
Recepto vertinimas:
Mielinės tešlos obuolių pyragas su sviestu
Mielinės tešlos obuolių pyragas su sviestu Ingridientai: 250 mililitrų pieno, 500 gramų miltų, 225 gramai cukraus, 42 gramų kubelis mielių, 1,5 kilogramo obuolių, 100 mililitrų citrinų sulčių, 1 pakelis vanilinio cukraus, 225 gramai sviesto, 1 kiaušinis, 3 arbatiniai šaukš..
Recepto vertinimas:
Agurkų mišrainė žiemai Ingridientai: Agurkų, svogūnų, acto arba citrinos, druskos, cukraus, juodųjų ir kvepiačiančiųjų pipirų, krapų ir lauro lapų Gaminimas Agurkus nulupti, išimti sėklas ir supjaustyti (kubeliais, skiltelėmis, nesvarbu). Svogūnus supjaustyti pusžied..
Recepto vertinimas:
Trešnių sultys su minkštimuIngridientai:***GaminimasNuplautas trešnes, geriau be kauliukų, kaitinti 60-70° C temperatūroje, kol suminkštės. Tuomet pertrinti per ašutinį ar plastmasinį tinklelį. Sultis su minkštimu reikia gaminti greit..
Recepto vertinimas: