Aguoninis pyragas


Patiekalo šalis: Lietuva
Sudėtingumas: 2
Ingridientai:
500 g aguonų
400 g cukraus
10 kiaušinių
2 šaukštai maltų džiūvėsėlių
2 lašai migdolų aliejaus
Gaminimas:

Trynius ištrinti su cukrumi, kol bus puri masė, išmaišyti ją su nuplikytomis ir gerai nusunktomis aguonomis. Standžiai išplakti baltymus, išmaišyti su kiaušinių-aguonų mase, suberti maltus džiūvėsėlius ir aliejų. Tešlą atsargiai supilti į didelę tortinę, kepti 1 val. Iš tortinės galima išimti visiškai ataušinus. Tinka valgyti tuoj pat, o taip pat iš šio pyrago galima padaryti perteptą kremu aguoninį tortą.

Šaltinis: mintys.lt

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Recepto komentarai

Imb 2009-05-21 15:26:53
skanumelis!!!!