22 rezultatų ieškant "dideliu"
Menkė su obuoliais Sudėtingumas: 3 Ingridientai: * 4 menkės gabaliukų * šaukštelio cukraus * 2 šaukštų sviesto * 4 didelių nuluptų obuolių puselių * 200 ml obuolių vyno * 100 ml mėsos sultinio * druskos * pipirų * sviesto (..
Recepto vertinimas:
Doradų apkepėlė Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 2 didelių doradų filė 2 pomidorų 125 g mocarelos 2 šaukštų sviesto šaukšto miltų 75 ml baltojo sauso vyno 200 g grietinėlės 2–3 šaukštų citrinų sulčių šakelės raudonėlio arba baziliko druskos, pipirų Gaminimas: Pomid..
Recepto vertinimas:
Žaliasis šerbetas Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 1 šaukštas susmulkintos melisos 1 šaukštas susmulkintos mėtos 1 šaukštas susmulkintų krapų 120 ml portveino 120 ml vandens 1 citrinos sultys Gaminimas: Viską plakti mikseriu apie 1 min. Po to masę supilti į metalinį negilų indą ir p..
Recepto vertinimas:
Obuolių tyrės ledai Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 2,5 stiklinės obuolių tyrės, 1 stiklinė apelsinų sunkos, 1/4 šaukštelio citrinos sunkos, 3 didelių kiaušinių baltymai, 3 šaukštai cukraus Gaminimas: Išmaišyti obuolių tyrę, apelsinų ir citrinos sunką. Supilti į keturkampę sti..
Recepto vertinimas:
Jogurtinis tortas su braškėmis
Jogurtinis tortas su braškėmis Ingridientai: Pagrindui 3 kiaušiniai 4 šaukštai cukraus truputis druskos 60 gramų miltų 40 gramų krakmolo Jogurtiniui įdarui 250 gramų šviežių braškių 50 mililitrų apelsinų sulčių 100 gramų cukraus 40 gramų tirpstančios želati..
Recepto vertinimas:
Liesas kugelis Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 6 porcijoms paruošti reikia: 10 didelių bulvių; ¼ puodelio šaldyto kiaušinių produkto, atšildyto (frozen egg product, thawed); ½ puodelio lieso pieno; 1 nedidelio susmulkinto svogūno; 2 šaukštų aliejaus; druskos ir pipirų pagal skonį...
Recepto vertinimas:
Didžkukuliai su jautienos nugarinės įdaru
Didžkukuliai su jautienos nugarinės įdaru Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 15 didelių žalių bulvių 5 didelės su lupenomis virtos bulvės druskos Įdaras: 500 g jautienos nugarinės 1 šaukštas jautienos taukų 1 šaukštas sutrinto mairūno 2-3 skiltelės česnako, ištrintos su druska pipir..
Recepto vertinimas:
Vištiena su vynuogėmis džemo patale
Vištiena su vynuogėmis džemo patale Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 2 didelių vištienos krūtinėlės filė arba kalakutienos gabalėlių,1 šaukšto margarino ar sviesto,½ stiklinės vynuogių be kauliukų,¼ stiklinės obuolių ar serbentų džemo,1 šaukšto sauso chereso arba balto sau..
Recepto vertinimas:
Žaliosios salotos iš Artimųjų rytų
Žaliosios salotos iš Artimųjų rytų Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1 didelio ilgo agurko;1-2 didelių žalių ankštinių pipirų;50-100 g (pagal skonį) žalių alyvuogių;1 šaukšto šviežios smulkintos kalendos (galite pakeisti petražolėmis);2 šaukštų smulkintos šviežios mėtos lap..
Recepto vertinimas:
Kepti džiovinti grybai Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 10 didelių grybų, vandens, 1 stiklinė pieno, 1 kiaušinis, 5 šaukštai maltų džiūvėsėlių, druskos, pipirų, 3 šaukštai sviesto. Gaminimas: Grybus švariai nuplauti, 4 valandas mirkyti vandeniu atskiestame piene ir jame išvirti. I�..
Recepto vertinimas:
Didžkukuliai, cepelinai Ingridientai: 20 didelių bulvių, druskos Įdaras I 500 gramų jautienos nugarinės, 1 kiaušinio, 1 svogūno, pipirų, druskos, mairūno, Poros skiltelių česnako Įdaras II 400 gramų varškės, 1 kiaušinis, 1 šaukštas sviesto, druskos, 2 šaukštai s..
Recepto vertinimas:
Omaras su kalvadosu Patiekalo šalis: Prancūzija Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 4 mažų omarų (400 g) arba 2 didelių (600-800 g), 100 g sviesto, druskos, šviežiai maltų pipirų, žiubsnelio cukraus, 100 g kalvadoso. Gaminimas: Įkaitinkite orkaitę, specialiu peiliu perskelkite omarus pusi..
Recepto vertinimas:
Armėniška sriubaIngridientai: 500-700g jautienos antrekoto arba avienos 1 baklažano 2 saldžių paprikų 1 didelių morkų 2-3 bulvės 2 galvos svogūnų 2 aitriosios paprikos (čili) 0,5l pomidorų pastos baziliko pipirų lauro lapų druskos 2,5 l vandens alyvų aliejaus Paruo..
Recepto vertinimas:
Bandelelės su dešrelėmisIngridientai: 50g mielių 100 g margarino ar sviesto 500 ml pieno 100 ml cukraus 1/2 arbatinio šaukštelio druskos 1200-1300ml miltų 35 mažos arba 20 didelių dešrelių kiaušinis aptepimui Gaminimas: Mielės užmaišome piene, suberiame cukrų, 100 ml..
Recepto vertinimas:
Mėsos faršo kepsneliaiIngridientai: 500g mėsos faršo 2 svogūnų 1 didelės morkos 1 kiaušinio 4 didelių vaflių lakštų pipirų ir kt.prieskonių druskos džiūvesėlių apvoliojimui 4 kiaušinių kepsnelių mirkymui aliejaus kepimui Gaminimas: Morkas sutarkuotis per burok..
Recepto vertinimas:
Varškės spurgos Ingridientai: 2 pok. varškės (~500g, geriau rebesnė) 3-4 kiaušiniai 7-8 šaukštai miltų vanilinio cukraus 3-4 šaukštai cukraus 1 arbatinis šaukštelis sodos (nugesinti) Gaminimas: Kiaušinius su cukrum išplakam iki purios masės , sudedam vanilinį cukrų..
Recepto vertinimas:
Bulvės su mėsa ir sūriu Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 4 porcijoms reikės: 4 didelių bulvių, 150g špinatų, svogūno, česnako skiltelės, 200g kelių rūšių mėsos faršo, 80g sūrio su pelėsiais, 4 šaukštų tarkuoto fermentinio sūrio, druskos, kajeno pipirų. Gaminimas: Nupl..
Recepto vertinimas:
Didžkukuliai su aguonų įdaru Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 15 didelių žalių bulvių 5 didelės su lupenomis virtos bulvės druskos Įdaras: 2 stiklinės aguonų 1 kiaušinis 3 šaukštai medaus Gaminimas: Žalias bulves nuskusti, nuplauti, sutarkuoti, sud..
Recepto vertinimas:
Merengos su šokolado įdaruIngridientai:5 kiaušinių baltymai, kambario temperatūros, 225 g miltelinio cukraus. Šokoladinis kremas: 5 didelių kiaušinių tryniai, 150 g cukraus, 50 g paprastų kvietinių miltų, 500 ml pieno, 1 1/4 šaukštelio druskos, 1 šaukštelis vanilės esencijos, 250 g..
Recepto vertinimas:
Mėlynių džemas su nedideliu cukraus kiekiu
Mėlynių džemas su nedideliu cukraus kiekiuIngridientai:1 kg mėlynių, 100 g cukrausGaminimasŠvarias mėlynes suberti į emaliuotą indą, užpilti cukrumi ir ant silpnos ugnies virti 20 min. Karštą džemą supilti į švarius..
Recepto vertinimas:
Trintos mėlynės su nedideliu cukraus kiekiu
Trintos mėlynės su nedideliu cukraus kiekiuIngridientai:1 kg mėlynių, 0,5 kg cukrausGaminimasPerrinktas mėlynes labai gerai nuplauti tekančio vandens srove. Paskutinį kartą perplauti šaltu virintu vandeniu. Vandeniui gerai nutekėjus, uogas mediniu ..
Recepto vertinimas: