Mielinis vyniotinis su aguonomis

Ingridientai:
500 g miltų,
50 g medaus,
100 g cukraus,
15 g grietinės,
200 g aguonų,
1 trynys,
200 g pieno,
4 g mielių.
Gaminimas
Užminkyti tešlą iš 500 g miltų, 100 g pieno ir 4 g mielių. Paruošti įdarą: nuplauti stiklinę aguonų, apipilti verdančiu vandeniu. Išversti ant rėčio, perdėti ant lapo, padžiovinti orkaitėje, piestelėje sugrūsti su 1/2 stiklinės cukraus, įdėti 50 g medaus, 1 šaukštą grietinės, 1 trynį, sumaišyti.

Tešlą išversti ant miltais apibertos lentos, iškočioti iki piršto storumo, ant viršaus uždėti aguonų įdaro, suvynioti, perdėti ant lapo, 1/2 val. leisti pakilti, patepti kiaušiniu, subadyti šakute ir 1 val. kepti orkaitėje.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Recepto komentarai

jolita 2010-12-07 17:38:01
bet kaip cia taip gaunasi,sudety pieno 200gramu o gaminime 100gramu!!!manau klaida cia ir reikia 200gramu pieno.