Virti pyragėliai su aguonomis
Ingridientai:50g mielių,
1 v.š. cukraus,
1 stikl. pieno,
trynys,
1 stikl. maltų aguonų sumaišytų su cukrumi,
saujelė razinų,
miltų tiek, kad tešla naliptų prie rankų,
aliejaus virti.
Gaminimas
Mieles ištrinti su cukrumi, įpilti 3-4 v.š. šilto pieno, leisti pakilti. Į dubenį suberti miltus, supilti mieles, likusį šiltą pieną, įmušti trynį ir išminkyti tešlą, kad neliptų prie rankų. Tešlą palaikyti šiltai, kad pakiltų. Iškočioti, supjaustyti, įdėti įdaro (aguonos maišytos su cukrumi ir razinomis), gerai užspausti kraštus ir virti aliejuje.
Pasidalink su draugais!
Receptų kategorijos
Naujas komentaras
Recepto komentarai
Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!