Lietiniai blynai su aguonomis
Ingridientai:3 kiaušiniai, 2 šaukštai grietinės,
1 šaukštas cukraus, 2 stiklinės pieno,
0,5 stiklinės aguonų,
po žiupsnelį cinamono ir vanilinio cukraus,
miltų, džiūvėsėlių,
margarino ar aliejaus kepimui.
Gaminimas
Du kiaušiniai išplakami, supilamas pienas, grietinė, suberiamos aguonos ir dedame miltų. Tešla turi būti skysta, kaip įprastiems lietiniams. Iš tešlos iškepame lietinius blynus ir paliekame truputi ataušti. Tuo metu išplakame likusi kiaušinį. Ataušusius lietinius susukame vamzdeliu, pamirkome į kiaušinio plakinį ir apkočiojame džiūvėsėliais. Kepame įkaitintame aliejuje ar margarine, kol gražiai apskrus. Patiekiame su grietine ar uogiene.
Pasidalink su draugais!
Receptų kategorijos
Naujas komentaras
Recepto komentarai
Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!