Jautienos ir svogūnų salotos

Ingridientai:
400 g. virtos jautienos,
2 raudonieji svogūnai,
200 g. bulvių,
3 šaukštai vyno acto arba citrinos sulčių,
3 šaukštai aliejaus,
petražolių ryšulėlis,
maltų pipirų,
druskos.
Gaminimas
Jautieną supjaustyti plonomis juostelėmis. Svogūnus nulupti, perpjauti per pusę ir supjaustyti pusžiedžiais. Bulves išvirti, nulupti ir supjaustyti skridinėliais.

Viską sudėti ant lėkštės. Actą sumaišyti su aliejum ir druska, užpilti salotas. Petražoles susmulkinti ir užberti ant salotų. Viską atsargiai išmaišyti.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!