JAUTIENA, KEPTA BANDELĖSE
Ingridientai:4 bandelės,
200-250 g virtos jautienos,
200 g fermentinio sūrio,
2 šaukštai sviesto,
1 poras,
1 šaukštas miltų,
sultinio,
1 stiklinės grietinės,
druskos, pipirų.
Gaminimas
Bandelių viršų nupjauname ir išskobiame minkštimą, ištepame sviestu. Porą supjaustome ir apkepiname. Jautieną supjaustome plonais griežinėliais ir sudedame į bandelių vidų, kiekvieną griežinėlį užpilame padažu ir pabarstome tarkuotu fermentiniu sūriu. Bandeles kepame orkaitėje 15-20 minučių. Tiekiame su šviežiomis daržovėmis.
Pasidalink su draugais!
Receptų kategorijos
Naujas komentaras
Recepto komentarai
Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!