7 rezultatų ieškant "skanios"

Labai skanios salotos

Viską gerai supjaustyti ir išmaišyti su majonezu. ..

Recepto vertinimas: 4

Ruginių miltų bandelės

Sviestas ištrinamas, mušama po kiaušinį, beriama po šaukštą cukraus ir sukama, kol viskas sudedama. Tada supilamos išleistos mielės, suberiami prieskoniai, miltai ir suminkoma. Tešla turi būti kaip pyragui. Jei pasirodytų, kad ji per kieta, įpilama kiek šiltos grietinėlės. Tešla l..

Recepto vertinimas: 3

Spurgos pavakariams (kropeliai)

Tešla ruošiama kaip mieliniam pyragui, tik ji turi būti daug minkštesnė. Kai užminkyta tešla pakyla, virimui riebalai įkaitinami, į juos pamirkytu metaliniu šaukštu leidžiamos norimo dydžio spurgos. Apverdama viena, paskui kita pusė. Iš riebalų išgriebiamos skylėtu graibštu ..

Recepto vertinimas: 0

Varškinės spurgos

Ištrinti su cukrumi kiaušiniai, varškė, grietinė, sumaišyta su soda, miltai ir prieskoniai gerai suminkoma. Iš jos daromi maži kukuliukai arba riestainėliai. Verdama iš abiejų pusių įkaitintuose riebaluose. Išgriebtos ant rėčio spurgos pabarstomos miltiniu cukrumi. Kuo tešla mink..

Recepto vertinimas: 4

Auksinės keptos bulvytės

Bulves nuskuskite ir gerai nuplaukite. Supjaustykite šiaudeliais ar griežinėliais. Įkaitinkite keptuvėje aliejų, į jį suberkite prieskonius ir pakaitinkite 30-40 sekundžių. Suberkite supjaustytas bulves ir kepkite vartydami medine meltele kol gražiai apskrus. Gerai iškeptos bulvės bus..

Recepto vertinimas: 0

Skanios salotos (Ilonos)

Pekino kopūstą supjaustome, pomidorus pjaustome skiltelėmis, citriną labai plonomis skiltelėmis. Alyvuoges pjauname per puse. Tada įdedame druskos pagal skonį ir užpilame aliejaus. Viską gerai išmaišome ir leidžiame šiek tiek pastovėti. Šios salotos labai tinka prie keptų mėsos pa..

Recepto vertinimas: 0

Šviežios bulvės su česnakais (Papitas al ajo)

Bulves gerai nuplaukite. Neskustas sudėkite į puodą, užpilkite vandens, kad apsemtų ir virkite, priklausomai nuo bulvių dydžio apie 25 min., po to nukoškite. Česnakus nulupkite ir supjaustykite griežinėliais. Aliejų įkaitinkite plačioje keptuvėje ir įdėkite sviestą. Sudėkite nes..

Recepto vertinimas: 0

Raktiniai žodžiai: skanios