5 rezultatų ieškant "rudasis"

Rudasis grybų padažas

Miltus sausai pakepinti. Įkaitintuose riebaluose apkepinti šiaudeliais supjaustytas prieskonines daržoves, pridėti pomidorų tyrės, įpilti rudojo sultinio (išvirto iš pakepintų kaulų) ir viską pavirinti. Norint, kad padažo spalva būtų gražiai rusva, galima pridėti deginto cukraus, i..

Recepto vertinimas: 0

Rudasis vyno padažas

Svogūną sutarkuoti ir sudėti į apkepintus miltus. Kai pagrindinis rudasis padažas išvirs, supilti vyną, pagardinti citrinos sultimis, cukrumi, aštriuoju padažu, prieskoniais. Grietinės nedėti. ..

Recepto vertinimas: 0

Pagrindinis rudasis padažas

Įkaitintuose riebaluose apkepinti miltus, įpilti sulčių ar rudos spalvos sultinio (sultinys paruduoja nuo smulkių prieskoninių daržovių). Virti 6 - 8 minutes, paskui įdėti prieskonių, sviesto, galima įpilti grietinės arba grietinėlės. ..

Recepto vertinimas: 0

Rudasis padažas

Miltai pakepinami svieste, kol paruduos, atskiedžiami sultiniu, supilama pomidorų tyrė, vynas, grietinė ir paskaninama cukrumi bei druska, truputį pakaitinama. ..

Recepto vertinimas: 0

Kokteilis "Cuba Libre"

Įdedame ledukų, supilame romą ir kolą, įmetame laimo skiltelę, dar viena skiltele puošiame stiklą. Šaltinis: http://www.coctail.lt ..

Recepto vertinimas: 0

Raktiniai žodžiai: rudasis