25 rezultatų ieškant "kubelis"

Veršienos kepsnys su daržovėmis

1. Keptuvę įkaitiname iki 220 oC. Šalavijo šakelę susmulkiname ir užberiame ant veršienos. Mėsą užklojame lašinių griežinėliais. Skardoje išlydome sviestą, dedame veršieną ir 30 min. kepame orkaitėje. 2. Vandenį pakaitiname ir jame ištirpiname sultinio koncentratą. Įberiame ..

Recepto vertinimas: 0

Lašiša su šampano padažu

1. Lašišą nuplauname, nusausiname ant sugeriamojo popieriaus ir iš visų pusių pašlakstome citrinų sultimis. 2. Puode užviriname vandenį ir jame ištirpiname sultinio koncentratą. Smulkintą svogūną suberiame į puodą ir viriname 20 min. Supilame baltąjį vyną, sudedame žuvį ir vir..

Recepto vertinimas: 0

Pomidorų ir paprikų tyrsriubė

1. Daržoves nuplauname, supjaustome (išskyrus puse paprikos) ir 3-4 min. kepiname alyvų aliejuje. 2. Sultinio kubelį ištirpiname vandenyje ir užviriname. Sudedame daržoves ir viriname 30 min. 3. Likusią puse paprikos labai smulkiai sukapojame (degtuko galvutės dydžio gabalėliais). 4. Sri..

Recepto vertinimas: 0

Moliūgų sriuba su kepintomis vėžių uodegėlėmis

Aliejuje pakepinkite svogūną ir prieskonius. Sudėkite morkas ir moliūgą ir pakepinkite 5 minutes. Supilkite vandenį, įdėkite sulinio kubelį ir pavirkite apie 15 minučių. Leiskite ataušti, retkarčiais pamaišykite. Supilkite kokosų pieną, grietinėlę ir žaliųjų citrinų sultis. Pa..

Recepto vertinimas: 5

Voveraičių ir vištienos užkepėlė su grietinėle

1. Iškepame arba išverdame vištieną su prieskoniais (kad šie įsigertų į mėsą), jei kepame tai apibarstome ir kmynais.Tinka “vakarykštė” vištiena. Nuimame nuo kaulų mėsą -smulkiai supjaustome. 2. Išverdame bulves (žinoma su druska arba sultinio kubeliu).Galima bebaigiant virti id..

Recepto vertinimas: 3

Makaronai su vištiena

Iš vištos išimti kaulus. Mėsą supjaustyti juostelėmis, apibarstyti prieskoniais ir 2 val. laikyti šaltoje vietoje. Makaronus išvirti pasūdytame vandenyje ir išgriebus nuvarvinti. Vištieną sumaišyti su miltais ir iškepti aliejuje. Tuose pačiuose riebaluose pakepinti skiltelėmis supja..

Recepto vertinimas: 4

Tinginio balandėliai

Pavirti ryžius. Sumaišyti juos su faršu.Įberti prieskonių. Kopustus ir morkas supjaustyti ir sudeti i troškintuvę. Sudėti faršą su ryžiais. Įpilti vandens (nedaug kad dugna apsemtų). Uždėti ant silpnos ugnies. Užvirus sudėti sultinio kubelį ir įdėti pom. padažo. Po 20 min. išm..

Recepto vertinimas: 4

Vasaros sriuba

Visčiuką nuplaukite ir įdėkiteį puodą. Įpilkite cirinų sulčių, sojų padažo, įdėkite sauso mėsos sultinio, pipirų, druskos, įmeskite lauro lapelį. Užpilti 1 litrą vandens ir užvirinkite. Virkite tik 30 minučių, jei sriuba bus verdama vėliau. Mėsa turi atausti sultinyje. Vist..

Recepto vertinimas: 1

Pavasarinių daržovių sriuba

Atskirkite kopūsto žiedynėlius, nuvalykite, nuplaukite ir supjaustykite griežinėliais morkas, sparagus, porą ir salierą. Nuplaukite ir smulkiai supjaustykite pomidorus. Mėsos sultinį supilkite į puodą ir užvirinkite. Sudėkite daržoves, įberkite druskos, pipirų, įdėkite sultinio kub..

Recepto vertinimas: 0

Veršienos sultinys

Versieną ir kaulus užpilkite 1,5 l salto sūdyto vandens ir užvirinkite, nugriebkite putas. Nuvalykite ir supjaustykite morką, ropę, porą, salierą ir kartu su petražolėmis sudėkite į versienos sultinį. Sriubą virkite apie 1,5 valandos. Sultinį nukoskite, paskaninkite druska, sudėkite ..

Recepto vertinimas: 0

Jautienos sultinys

Nuplaukite ir sukapokite jautienos kaulus (tai galėtų padaryti ir mėsininkas). Į puodą įpilkite 2 1 salto vandens, pasūdykite ir sudėkite jautienos kaulus ir mėsą; užvirinkite. Nulupkite ir griežinėliais supjaustykite svogūną. Keptuvėje istirpinkite sviestą ir pakepinkite svogūnus...

Recepto vertinimas: 5

Porų ir perlinių kruopų sriuba su vištiena

Vištos šlaunelę dedame į puodą, užpilame šaltu vandeniu ir užverdame. Atsiradusias putas nugriebiame, įdedame vištienos sultinio kubelį arba įpilame paruošto vištienos sultinio, suberiame perlines kruopas, įdedame laurų lapą ir dar kartą užverdame. Sumažiname ugnį ir verdame a..

Recepto vertinimas: 0

Vištiena pietietiškai

Iš vakaro užmerktas pupeles išvirti. Vištieną, svogūnus ir česnakus 5 minutes pakepinti aliejuje. Perdėti juos į puodą. Po to sudėti pupeles, pomidorus, smulkiai supjaustytus pipirus ir užpilti raudonu vyru. Kai vynas užvirs, įmesti sultinio kubelį. Prieš patiekiant papuošti a..

Recepto vertinimas: 0

Migdolinis pyragas „Bitės įgėlimas“

Miltus persijoti į dubenėlį ir kauburėlio viduryje padaryti įdubimą. Į jį supilti mieles. 250 ml pieno pašildyti. Iš mielių su dalimi pašildyto pieno ir žiupsneliu cukraus paruošti įmaišalą. Jį uždengti ir 15 min. laikyti šiltoje vietoje. 100 g sviesto ištirpinti likusiame..

Recepto vertinimas: 3

Mielinis pyragas su rabarbarais

Miltus persijoti į dubenėlį. Jų kauburėlio viduryje padaryti įdubimą ir į jį sutrupinti mieles. Įpilti šiek tiek šilto pieno, įberti šaukštelį cukraus, truputį miltų ir sumaišyti vientisą įmaišalą. Jį uždengti ir 30 min. laikyti šiltoje vietoje, kad pakiltų. Likusį ..

Recepto vertinimas: 0

Mielinės tešlos obuolių pyragas su sviestu

Pieną pašildyti. Miltus sumaišyti su 50 gramais cukraus ir suberti į dubenėlį. Kauburėlio viduryje padaryti įdubimą. Į jį sutrupinti mieles, supilti šiltą pieną, pamaišyti šakute ir uždengti. 20 minučių palaikyti šiltoje vietoje, kad įmaišalas pakiltų. Obuolius nupl..

Recepto vertinimas: 3

Mielinis vainikas su aguonomis

Miltus persijoti į dubenėlį ir kauburėlio viduryje padaryti įdubimą. Į jį sutrupinti mieles ir su nedideliu kiekiu šilto pieno padaryti įmaišalą. Jį uždengti ir 15 min. laikyti šiltoje vietoje, kad iškiltų. Likusį šiltą pieną kartu su išplaktu kiaušiniu, lydytu sviestu arba ..

Recepto vertinimas: 2

Sekmadienio rageliai

Mieles sutrupinti ir ištirpinti piene. Dubenėlyje iki vientisos konsistencijos sumaišyti tirpintas mieles, miltus, druską ir sviestą. Tešlą uždengti ir laikyti šiltoje vietoje, kol ji pakils dvigubai. Paskui dar kartą gerai išminkyti ant miltais pabarstytos lentos ar stalo. Suformuoti 1..

Recepto vertinimas: 4

Pyragėliai „Saulutės“ su abrikosais

Sutrupintas mieles ir cukrų suberti į šiltą pieną, išmaišyti ir 15 min. laikyti šiltoje vietoje, kad pakiltų. Paskui kartu su 100 ml šilto vandens, sviestu arba margarinu, vaniliniu cukrumi ir druska sudėti į miltus. Suminkyti vientisą tešlą. Ją uždengti ir laikyti 30 min., kad pa..

Recepto vertinimas: 0

MAKARONAI SU KARIU

Makaronus isvirti vistienos sultinyje (is kubeliu).Padazui sviesta ir grietine sudeti i bliudeli, iberti vegetos ir kario. Padaza pakaitinti ant silpnos ugnies iki uzvirimo. Makaronus uzpilti padazu ir uztarkuoti fermentiniu suriu. (Laura Galkinaite)..

Recepto vertinimas: 0

MAKARONAI SU KALAKUTIENOS FILĖ

Makaronus isvirti vistienos sultinyje. Sviesta, grietine istirpdyti, ideti vegetos ir kario ir pakaitinti iki uzvirimo. Alyvuoges perpjauti per puse, suri ir kalakutienos file supjaustyti kubeliais. Makaronus sudeti i lekste, uzpilti padazu, i viduriuka suberti sumaisytas alyvuoges, suri ir file. vi..

Recepto vertinimas: 2

SALDAINIAI SU PISTACIJOMIS

Dubenyje iki vientisos mases ismaisykite skrudintus riesutus, kapotas pistacijas, cukraus pudra, konjako ir kiausinio baltyma. Suvoliokite riesuto dydzio rutuliukus. Smulkiai sukapokite konservuota apelsina. Pirstu rutuliuke ispauskite duobute, idekite kapoto apelsino ir vel suvoliokite rutuliuka. D..

Recepto vertinimas: 0

Sojos ir šparaginių pupelių troškinys

Soja pavirti sultinyje, ir palikti. Sparagines pupeles sudeti i keptuve, ipilti truputi aliejaus ir vandens, uzdengti ir troskinti. Kai pupeles prades minksteti, sudeti i keptuve susunktus sojos kubelius. Pabarstyti prieskoniais ir viska dar troskinti. Kai viskas suminkstes, ideti sviesta, grietine,..

Recepto vertinimas: 0

Žiediniai kopūstai su baltuoju vynu

Ziedini kopusta supjaustome ziedais, pamerkiame i pasudyta vandeni 10 min., gerai nuplauname. Keptuveje su aliejumi pakepiname susmulkinta svoguna, idedame kopustus ir supyle 1 stiklineje vandens istirpinta sultinio kubeli, uzdenge troskiname, kol kopustai suminksteja. Iberiame prieskoniu. Supilame ..

Recepto vertinimas: 0

Kiauliena su grybų ir daržovių troškiniu

Kiaulienos ispjautine supjaustome 1 cm storio griezineliais, itriname kiaulienos prieskoniais ir paliekame 2 vai. arba per nakti (saltai). Tuomet griezinelius pakepiname aliejuje ir sudedame i puoda troskinti. Jei grybai saldyti, juos atsildome ir isverdame pasudytame vandenyje. Sudytus grybus ismir..

Recepto vertinimas: 0

Raktiniai žodžiai: kubelis