25 rezultatų ieškant "krapais"

Žalių aguruočių salotos

Aguruočius sutarkuokite stambia tarka, sudėkite smulkiai supjaustytus pomidorus, įpilkite aliejaus, užberkite krapais. ..

Recepto vertinimas: 2

Karšis su bulvių koše

Bulves nuskusti ir išvirti. Sugrūsti ir išmaišyti su pienu bei sviestu. Pakaitinti ant silpnos ugnies, įberti krapų, pasūdyti ir išmaišyti. Salotas nuplauti, nuvarvinti ir stambiai suplėšyti. Likusius krapus sukapoti. Žuvies gabaliukus nuplauti ir gerai nusausinti. Žuvį iškepti aliej..

Recepto vertinimas: 0

Ryžiai su vėžiais

Vėžius išvirkite pasūdytame vandenyje su krapais, nuvalykite jų kakliukus ir didžiąsias kojas. Nugarinę mėsą padžiovinę sugrūskite, patroškinkite su 3 šaukštais sviesto, iškoškite. Į kitą indą sudėkite visus vėžių likučius, užpilkite 8 stiklinėmis vandens, gerai pavirink..

Recepto vertinimas: 0

„Kaimiškos“ salotos

Ridikėlius sutarkuoti ir su druska patrinti dubenyje. Po to supilti grietinę ir išmaišyti. Papuošti krapais. ..

Recepto vertinimas: 0

Virta kalakutiena su daržovėmis

Mėsą supjaustyti, sudėti į verdantį vandenį ir virti. Vėliau sudėti supjaustytas daržoves, pasūdyti ir toliau virti. Išvirusią mėsą apšlakstyti sultiniu ir apibarstyti krapais. Skanaus. ..

Recepto vertinimas: 0

Salierų salotos

Salierai nuskutami, stambiai sutarkuojami ir 10—15 min. apverdami pasūdytame ir parūgštintame vandenyje. Tada supilami ant sietelio, kad nuvarvėtų vanduo, atšaldomi ir sumaišomi su stambiai tarkuotais obuoliais ir morkomis. Pavasarinės kietesnės morkos pirma apverdamos, nulupamos ir tada ..

Recepto vertinimas: 0

Ridikėlių salotos su grietine

Ridikėliai nuplaunami, supjaustomi griežinėliais, sumaišomi su smulkiai supjaustytais svogūnų laiškais, sudedami į salotinę, užpilami pasūdyta grietine, užbarstomi susmulkintais krapais. Puošiama salotų lapais ir kietai virto kiaušinio skiltelėmis. ..

Recepto vertinimas: 0

Agurkienė su krapais

Du agurkus atidedame į šalį. Visi kiti agurkai plonai nulupami, perpjaunami išilgai pusiau, šaukšteliu išskobiamos sėklos ir tada susmulkinami maždaug 2 cm dydžio kubeliais. Kubeliai apibarstomi rozmarinais, tada suberiami į puodą su daržovių sultiniu ir uždengus 20 min. paverdami an..

Recepto vertinimas: 2

Lietuviški barščiai

Rūkyto kumpio ar kitų rūkytų produktų sultinys iškošiamas ir į jį sudedamos šiaudeliais supjaustytos morkos, vėliau - šiaudeliais supjaustyti svogūnai. Kai morkos išvirs, sudedami šiaudeliais supjaustyti rauginti burokėliai. Kad spalva būtų gražesnė, įpilama pusė stiklinės ra..

Recepto vertinimas: 3

Žuvų pyragas

Salotas nuplauti ir supjaustyti. Pomidorą,agurką supjaustyti plonomis juostelėmis. Kiaušinius taip pat pasmulkinti. Viską sudeti į salotinę, sudėti tuną šiek tiek pagardinti prieskoniais ir užpilti šlakelį aliejaus ir išmaišyti...

Recepto vertinimas: 1

Sūdyti agurkai

Dideli, gali būti net pageltę, agurkai nulupami, perpjaunami išilgai į 4 dalis ir pašalinamos sėklos. Skiltelės sudedamos į indą, pabarstant druska ir prieskoniais (krapais, garstyčių grūdeliais). Vidutinio dydžio arba maži agurkai sūdomi nepjaustyti. Viskas storai apibarstoma druska..

Recepto vertinimas: 0

Virtos bulvės su riešutais

Virtas bulves supjaustykite kvadratėliais. Puse riesutų sutrinkite su česnaku, salierais, druska ir pipirais. Įdėkite saukstą vyno acto, sudėkite smulkiai supjaustytą svogūną, ismaisykite ir užpilkite ant bulvių. Sudėkite likusius, truputi pasmulkintus, graikinius riesutus. Viską ismai..

Recepto vertinimas: 0

Agurkai, įdaryti krabų lazdelėmis

Virtus ryžius sumaišome su virtais smulkiai supjaustytais kiaušiniais, krabų lazdelėmis, susmulkintais krapais ir prieskoniais. Agurką perpjauname išilgai, išimame sėklas, supjaustome dideliais gabalais ir įdarome paruoštomis salotomis. Ant viršaus uždedame po šaukštelį majonezo, p..

Recepto vertinimas: 4

Tunų aptepas su parmezanu

Citrinos žievelę smulkiai supjaustome. Visus komponentus sudedame į virtuvinį kombainą ir sukame, kol masė tampa vienalytė. Aptepą sudedame sandariai uždaromą indelį ir 30 minučių palaikome šaltai. Tiekdami šiuo aptepu užteptus užkandžius puošiame krapais, petražolėmis, paprik..

Recepto vertinimas: 0

Lašišos suktinukai su paprika

Lašišos filė gražiai išklojame ant stačiakampio formos maistinės plėvelės gabalo. Grietinėlę kartu su citrinos sultimis, žiupsneliu pipirų, druska gerai išplakame plaktuvu. Papriką perpjauname per pusę, išvalome. Pusę minkštimo supjaustome plonomis juostelėmis, kitą pusę - ku..

Recepto vertinimas: 0

Kalcioni su brokoliais

Brokolius 2 min. palaikykite verdančiame vandenyje. Nupilkite verdantį vandenį ir apliekite šaltu vandeniu. Brokolius supjaustykite stambiais gabaliukais. Ištepkite dvi kepimo skardas. Į tešlą įmaišykite džiovintų krapų taip, kad tešla kartu su krapais sudarytų vientisą masę. Pasi..

Recepto vertinimas: 0

Orkaitėje troškinta žuvis

Kepimo skardą iškloti folija, patepti riebalais, pabarstyti miltais. Žuvies filė nereikia smulkinti. Tiesiog dėti į foliją ir kiekvieną gabalą apšlakstyti citrinos sultimis, pabarstyti druska bei pipirais. Ant žuvies sudėti smulkiai supjaustytus grybus, supilti baltąjį vyną, užlank..

Recepto vertinimas: 2

Silkė marinate (Jūratės)

Silkės filė supjaustyti gabalėliais. Svogūnus- žiedeliais. Obuolius nulupti, supjaustyti į 4 dalis ir, išėmus sėklalizdžius, susmulkinti plonomis skiltelėmis. Marinuotus agurkus supjaustyti plonais griežinėliais. Grietinę ar majonezą suplakti su sogurtu ir pagardinti citrinų sultim..

Recepto vertinimas: 0

Agurkų sriuba su krapais

Du agurkus atidedame į šalį. Kitus agurkus nulupame, perpjauname išilgai pusiau, šaukšteliu išskobiame sėklas ir tada susmulkiname maždaug 2 cm dydžio kubeliais. Apibarstome rozmarinais, suberiame į puodą su daržovių sultiniu ir uždengus 20 min. paverdame ant nedidelės ugnies. Liku..

Recepto vertinimas: 0

AGURKIENĖ SU KRAPAIS

Du agurkus atidedame i sali. Visi kiti agurkai plonai nulupami, perpjaunami isilgai pusiau, sauksteliu isskobiamos seklos ir tada susmulkinami mazdaug 2 cm dydzio kubeliais. Kubeliai apibarstomi rozmarinais, tada suberiami i puoda su darzoviu sultiniu ir uzdengus 20 min. paverdami ant mazos ugnies. ..

Recepto vertinimas: 5

VIRTOS BULVĖS SU RIEŠUTAIS

Virtas bulves supjaustyti kvadrateliais. Puse riesutu sutrinti su cesnaku, salierais, druska ir pipirais. Ideti sauksta vyno acto (galima daugiau), sudeti smulkiai supjaustyta svoguna, ismaisyti ir uzpilti ant bulviu. Sudeti likusius, truputi pasmulkintus, graikinius riesutus. Viska issmaisome. Virs..

Recepto vertinimas: 0

KIAULIENOS FILĖ

Padazui skirtus produktus sumaisome, suplakame ir 2 valandas jame marinuojame kiauliena. File apkepame is abieju pusiu, idedame 4 skilteles cesnako, 50 g pjaustytu morku, supilame marinata, kuriame marinavome mesa, ir ipilame 50 g sultinio. Pabarstome muskato riesuto, troskiname apie 10 minuciu. Tie..

Recepto vertinimas: 0

Kalakuto filė su tunu bei majonezu

Kalakuto file be odeles isverdame vandenyje su vynu bei prieskoninemis darzovemis. Verdame ant mazos ugnies, o isvirusia atvesiname tame paciame sultinyje. Paruosiame padaza. Grietinele suplakame su citrinu sultimis. Majoneząa, grietinęe, sutrintaą tuaną, ančciuvįi (nebūutinai) paskaniname dr..

Recepto vertinimas: 0

Kiaušiniai su kvapniu žolelių padažu

Kiausinius sudeti i verdanti vandeni ir virti 10 min. Po to perlieti saltu vandeniu ir nulupti vandenyje. Varske ismaisyti su jogurtu, grietine, garstyciomis. Nulupti svoguna ir sutrinti trintuve. Susmulkinti agurka, krapus, svoguno laiskus ir suberti i padaza. Pagardinti druska, pipirais, cukrumi. ..

Recepto vertinimas: 0

OMLETAS SU DILGĖLĖMIS

Susmulkintas dilgeles ir svogunus troskinti svieste, pasudyti, uzpilti dviem isplaktais kiausiniais. Iskepta omleta i stala patiekti apibarstyta petrazolemis ir krapais...

Recepto vertinimas: 0

Raktiniai žodžiai: krapais