5 rezultatų ieškant "karsis"

Karšis su bulvių koše

Bulves nuskusti ir išvirti. Sugrūsti ir išmaišyti su pienu bei sviestu. Pakaitinti ant silpnos ugnies, įberti krapų, pasūdyti ir išmaišyti. Salotas nuplauti, nuvarvinti ir stambiai suplėšyti. Likusius krapus sukapoti. Žuvies gabaliukus nuplauti ir gerai nusausinti. Žuvį iškepti aliej..

Recepto vertinimas: 0

Karšis, įdarytas grybais ir ryžiais

Žuvį nuskusti, nupjaustyti pelekus, išimti žiaunas arba nupjauti galvą, išimti vidurius, išplauti ir išpjauti stuburo kaulą. Vidų pabarstyti druska, pašlakstyti actu ir 30 minučių palaikyti šaltai. Įdarui išvirti ryžius ir sumaišyti su kapotais grybais, kiaušiniu, svieste pakepin..

Recepto vertinimas: 3

Virtas karšis (supjaustytas)

Nuvalytas karšis supjaustomas gabalais, pašlakstomas citrinos sultimis ir palaikomas pušy valandos. Prieskoninės daržovės ir prieskoniai užpilami vandeniu ir užvirinami, į juos sudedami žuvies gabalai ir ant mažos ugnies verdama 15 min. Išvirto karšio gabalai dedami į pašildytą..

Recepto vertinimas: 2

Virtas karšis su krienais ir obuoliais

Paruoštas karšis nepjaustytas išverdamas prieskonių ir prieskoninių daržovių sultinyje, atsargiai perkeliamas iš puodo į pašildytą pusdubenį apdedamas tarkuotais krienais, sumaišytais lygiomis dalimis su stambiai sutarkuotais obuoliais, paskanintais rūgštimi ir cukrumi. Patiekia..

Recepto vertinimas: 0

Sutintas karšis

Nuvalytas karšis supjaustomas gabalais, pašlakstomas citrinos sultimis, pabarstomas druska ir prieskoniais, dedamas į puodą su trupučiu vandens, pridedama susmulkintų prieskoninių daržovių ir šutinama. Baigiant šutinti, supilama karšta grietinėlė ir sudedamas sviestas. Patiekiama..

Recepto vertinimas: 2

Raktiniai žodžiai: karsis