2 rezultatų ieškant "delikate"

Vištienos padažas su paprikomis

Vištų krūtinėles supjaustome šiaudeliais ir kepame su aliejumi. Po 5 min. sudedame supjaustytą svogūną ir šiaudeliais supjaustytas paprikas, įberiame druskos, pipirų, miltų. Įpilame sultinio arba vandens tike, kad padažas būtų grietinės tirštumo. Patiekiame karštą su virtais ry..

Recepto vertinimas: 5

Raugintų agurkų sriuba

Į verdantį vandenį sudedame kubeliais supjaustytas bulves. Susmulkintą svogūną bei šiaudeliais supjaustytas morkas pakepame su aliejumi ir sudedame į sriubą. Verdame 7 min. Tuomet suberiame kubeliais supjaustytus raugintus agurkus, prieskonius ir verdame dar 2 min. Sriubą galime paskanint..

Recepto vertinimas: 3

Raktiniai žodžiai: delikate