ŽVĖRIENA SU DŽIOVINTAIS OBUOLIAIS

Ingridientai:
1 kg žvėrienos.

Marinatui:
0,5 l raudonojo vyno,
kadagio uogų,
2 galvutės česnako,
2 svogūnai,
1 citrinos žievelė,
čiobrelių,
2 laurų lapai,
1 šaukštas aštrių garstyčių,
10 kvapniųjų pipirų žirnelių,
150 g aliejaus kepimui,
0,5 l apelsinų sulčių.

Patepimui:
6 skiltelės česnako,
5 rūšių pipirų,
3 šaukštai aliejaus,
sojos padažo,
džiovintų obuolių.
Gaminimas
Žvėrienoje peiliu padarome įpjovas ir prikaišome česnako. Užpilame vynu, apelsinų sultimis, sudedame stambiai pjaustytus svogūnus, česnakus, citrinų žievelę, garstyčias ir visus likusius prieskonius. Marinuojame tris dienas. Išimame iš marinato, aptepame paruoštu mišiniu ir apkepame iš visų pusių. Užžpilame marinatąą ir sudedame džžiovintus obuolius. 160C tempeūratūros orkait&ž#279;je kepame 2,5 valandos. Patiekiame su kepant susidariusiu padažu.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!