ŽUVIES SALOTOS

Ingridientai:
400 g virtų bulvių,
300 g žuvies (geriausiai menkės ar vėgėlės),
4 šaukštai natūralaus jogurto,
1 kuokštelį svogūno laiškų,
1 citrina,
druskos, pipirų
Gaminimas
Citrinos žievelę sutarkuoti ir išspausti citrinos sultys. Visa tai sumaišyti su jogurtu ir susmulkintais svogūnų laiškais. Pasūdyti ir papipirinti. Žuvį 10 min. virti pasūdytame vandenyje, po to išemus susmulkinti.Bulves supjaustyti griežinėliais ir sumaišyti su žuvimi. Viską užpilti jogurtiniu užpilu.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!