Žliūgių salotos

Ingridientai:
Kelios saujos žliūgių,
pora saujų agurklės lapelių,
3 virti kiaušiniai,
3 šaukštai grietinės, druskos

Gaminimas
Ravimos žliūgės lengvai išsirauna, šakneles nusukame ir dedame j krepšius. Plauname porą kartų. Sudedame ant rėčio, paskleidžiame ir perpilame virintu šaltu vandeniu. Žliūges sukarpome 1 cm ilgio atkarpėlėmis. Agurklių lapelius nuplauname ir susmulkiname. Kietai virtus kiaušinius sutarkuojame per stambią trintuve. Į salotinę dedame sluoksniais: žliūgių, agurklių, kiaušinių, užbarstome druskos ir ant viršaus uždedame grietinės. Nemaišome. Papuošiame agurklės lapeliais. Salotos yra malonaus skonio, lapeliai minkšti, primena natūralias salotas.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!