Žirneliai prancūziškai

Ingridientai:
500 g šviežių žaliųjų žirnelių,
12 mažų svogūnų,
2-3 šauštai sviesto,
nepilnas šaukštelis miltų,
druskos,
žiupsnelis cukraus,
susmulkintų petražolių.
Gaminimas
Nuvalytas svogūnų galvas patroškinti pusėje sviesto, įpilti truputį vandens. Tuomet suberti žirnelius ir troškinti dar 10 minučių. Supilti miltus ir atsargiai viską išmaišyti. Pabaigoje pridėti druskos, cukraus ir dar truputį pakaitinti ant silpnos ugnies. Apibarstyti petražolėmis, įdėti likusį sviestą ir tuoj pat patiekti ant stalo.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!