Žiediniai kopūstai žaliame padaže

Ingridientai:
1 žiedinis kopūstas.

Padažui:
50 g svogūnų laiškų,
50 g špinatų,
50 g petražolių,
50 g kalendrų lapelių,
50 g jaunų dilgėlių lapelių 1/2 citrinos sultys,
cukraus,
druskos,
1 šaukštas miltų,
200 g grietinės.

Gaminimas
Svogūnų laiškus, špinatus, petražoles, kalendrų ir dilgėlių lapelius nuplauname, nuvarviname, sumalame ir išsunkiame sultis. Grietinę pakaitiname su miltais, gerai išmaišome, užviriname Įpilame išspaustų sulčių, citrinų sulčių, įberiame cukraus, pasūdome ir išmaišome. Žiedinius kopūstus nuplauname, išverdame pasūdytame vandenyje, išgriebiame, nuvarviname ir suplėšome žiedynėliais. Sudedame į salotinę ir užpilame žaliu padažu.

Pastabos:
žalioms sultims ruošti pasirenkame mėgstamas žalias prieskonines žoles.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!