ŽIEDELIAI II

Ingridientai:
40 pyragaičių

375 g miltų
2 šaukšteliai kepimo miltelių
200 g cukraus
1 pakelis vanilinio cukraus
250 g sviesto
125 g maltų migdolų
125 g raudonųjų serbentų drebučių
2 šaukštai cukraus pudros

Gaminimas
Ant minkymo lentos suberkite miltus ir kėlimo miltelius. Viduryje padarę duobutę, suberkite cukrų, vanilinį cukrų, maltus migdolus ir sudėkite šaltą, mažais gabalėliais sukapotą sviestą. Greitai užminkykite tešlą ir kurį laiką palaikykite šaldytuve.
Iš tešlos iškočiokite 3 mm storio lakštą ir išspauskite 4 cm skersmens apskritimus. Juos dėkite į sviestu pateptą skardą ir 10 min. kepkite 175-200 laipsnių karštumo orkaitėje.
Ataušusius sausainius padalykite įį dvi dalis ir pusės jų apačias aptepkite serbentų drebuččiais. Užžvožžkite likusiais sausainiais ir suspauskite. Pabarstykite cukraus pudra.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!