Vištienos vyniotinis drebučiuose

Ingridientai:
300g. vištienos vyniotinio,
200g. virtų morkų,
300g. konservuotų žirnelių,
1000ml. mėsos sultinio,
30g. želatinos,
žalumynų, prieskonių.
Gaminimas
Želatiną išbrinkinti mažame kiekyje šalto vandens, po to maišyti karštame sultinyje, kol galutinai ištirps. Į sultinį sudėti prieskonius, daržoves. Formelėje išdėlioti vištienos vyniotinio gabalėlius, užpilti sultiniu su daržovėmis, pastatyti šaltai, kad sustingtų. Drebučiams sustingus, perdėti ant plokščios lėkštės.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!