Virtų bulvių blyneliai

Ingridientai:
3—4 virtos bulvės,
kiaušinis,
šaukštas miltų,
šaukštelis krakmolo,
3 šaukštai pyrago džiūvėsėlių,
druskos.
Gaminimas
Su lupenomis virtos bulvės nulupamos, sumalamos mėsmale, įberiama truputis miltų, krakmolo, įmušamas kiaušinis, pasūdomą, padaromi ploni blyneliai, jie apvoliojami pyrago džiūvėsėliais ir apkepinami riebaluose. Blyneliai būna skanesni, jei į tešlą įminkoma gerai išmirkyta kapota silkė, mėsos liekanų, pomidorų tyrės, grybų ar kapotų prieskoninių žalumynų. Valgoma su tirpintu sviestu ir grietine.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!