Virti bulvių pyragaičiai

Ingridientai:
1,5 kg bulvių
700 g krakmolo
150 g lašinių
druskos
Gaminimas

Bulves išvirti su lupenomis. Ataušusias nulupti, 2 kartus sumalti arba sugrūsti, kad neliktų gumuliukų. Į masę suberti krakmolą, pasūdyti ir gerai išminkyti. Iš tešlos iškočiotus volelius suploti, įstrižai supjaustyti ir mesti į pasūdytą verdantį vandenį. Kai iškyla į paviršių, išgriebti. Patiekiant užpilti paspirgintais lašinukais su svogūnais. Skanaus!

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!