Trapi tešla picai


Sudėtingumas: 1
Ingridientai:
0.5 kg miltų,
1 pakelis sausų mielių,
pusė stiklinės gazuoto mineralinio vandens (trapumui),
druskos,
pora šaukštų aliejaus.
Gaminimas:
Užminkyti mielių tešlą, palikti 30-60 minučių, kad pakiltų, dar kartą suminkyti, iškočioti lakštą ir padėti ant pakankamai aukštos formos, kadangi pica kepimo metu pasikelia. Visi produktai, kurie sudaro picos įdarą, supjaustomi mažais, vienodais gabaliukais, alyvuogės atskiriamos nuo kauliukų.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!