Tortas „Aguonėlė“


Sudėtingumas: 2
Ingridientai:
1.6 kiaušiniai,
stiklinė cukraus,
2.300 g aguonų,
3.0,5 stiklinės džiūvėsėlių.
Kremui:
4.1 l grietinės,
5.2 stiklinės cukraus,
pakelis vanilinio cukraus.
Gaminimas:
Aguonas užpilti vandeniu ir virti, kol skystis išgaruos. Po to du kartus permalti per mėsmalę ir sumaišyti su džiūvėsėliais. Kiaušinių trynius atskirti nuo baltymų, išplakti su cukrumi ir supilti į aguonų masę. Paskui sudėti išplaktus baltymus ir išmaišyti.Paruoštą masę supilti į riebalais išteptą skardą ir kepti kol iškils. Paruošti kremą: grietinėlę virti su cukrumi, kol sutirštės. Kremu pertepti biskvito sluoksnius ir viršų. Puošti aguonomis ir spanguolėmis. Skanaus!

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!