Tarkiniai blynai su mėsa

Ingridientai:
1 kg bulvių
2 svogūnai
2 skiltelės česnako
2 kiaušiniai
500 g kiaulienos faršo
1 svogūnai
druskos
pipirų
aliejus kepimui
Gaminimas

Bulves nuskuskite, nuplaukite ir smulkiai sutarkuokite, taip pat sutarkuokite du svogūnus ir česnako skilteles. Įmaišykite kiaušinius ir druskos pagal skonį. Į faršą įdėkite smulkiai pjaustyto svogūno, galima ir pakepinto, pipirų, druskos, viską gerai išmaišykite, suformuokite plokščius blynelius. Į įkaitintą aliejų pilkite tarkių tešlą blyneliais, ant kikvieno uždėkite po gabalėlį mėsos įdaro ir vėl užliekite tešla. Kepkite pavartydami, kol gražiai apskrus. Patiekite su grietine. Galima daryti ir su kitokiais įdarais, pavyzdžiui varškės ar grybų. Skanaus!

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!