ŠVENTINĖ GRAIKINIŲ RIEŠUTŲ IR BAKLAŽANŲ SRIUBA

Ingridientai:
150 g graikinių riešutų,
3 skiltelės česnako,
100 g keptų svogūnų,
100 g baltojo vyno,
1 nedidelis baklažanas,
100 g įvairios saldžiosios paprikos,
sultinio, citrinų sulčių,
druskos, pipirų,
sriubos prieskonių,
gruziniškų prieskonių.
Gaminimas
Atrenkame keletą gražių riešutų ir paliekame sriubai papuošti. Riešutus perrenkame,
nuplauname, sudedame keptus svogūnus ir česnakus. Smulkintuvu sutriname, užpilame
sultiniu. Baklažaną supjaustome kubeliais, užberiame druskos ir paliekame 15 minučių
pastovėti. Po to nuplauname susidariusį skystį ir druską ir sudedame į sriubą. Paprikas
supjaustome rombelials ir suberiame įį sriubą. Suberiame prieskonius. Verdame 10 minuččių. Pagal skonįįį įpilame citrinų sulččių, baltojo vyno.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!