Sūris, keptas tešloje

Ingridientai:
400g lietuviško sūrio,
2 stiklinės rūgusio pieno,
2 kiaušiniai,
1—1,5 stiklinės miltų,
druskos,
taukų kepimui.
Gaminimas
Kiaušiniai ištrinami su druska, suberiami miltai, supilamas pienas ar vanduo ir įmaišoma grietinės tirštumo tešla. Sūris supjaustomas 0,5—1 cm storio riekutėmis. Kiekviena riekutė pamirkoma tešloje ir šaukštu dedama į įkaitintus taukus. Apkepamos abi pusės. Tuoj pat valgoma su grietine ir cukrumi arba su kokia nors uogiene.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!