Sriuba su krevetėmis

Ingridientai:
0,5 kg. šaldytų krevečių,
1 šaukštas konservuotų žalių žirnelių,
2 šaukštai virtų pievagrybių arba kreivabudžių,
1 morka, 1 svogūnas,
1 šaukštas sviesto,
1 kiaušinis, druskos
2 šaukštai pieno,
žalių svogūnų laiškų.
Gaminimas
Krevetes nuplauname šaltu vandeniu, apverdame ir išgliaudome. Sultinį, kuriame virė krevetės, perkošiame, sudedame konservuotus žirnelius, išvirtus grybus, nuluptą supjaustytą svogūną, morką ir verdame ant silpnos ugnies, kol išverda daržovės. Į išvirtą sriubą sudedame paruoštas krevetes, pagardiname kiaušinio ir pieno mišiniu. Kiaušinio ir pieno mišiniui kiaušinį suplakame su pienu, įdedame sviesto ir viską gerai išmaišome. Tiekdami sriubą į stalą, įberiame susmulkintų svogūnų laiškų.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!