Šparagai svieste su peletrūnais

Ingridientai:
4 porcijos:
500g šviežių šparagų,
1/2 puodelio sviesto,
2 šaukštai sukapotų šviežių peletrūnų,
1 šaukštas sukapotų šviežių petražoloių,
1/2 sutarkoutos citrinos žievelės,
1 šaukštas citrinos sulčių, druskos, juodųjų pipirų.
Gaminimas
Nupjaustykite sumedėjusius šparagų galus. Suriškite šparagus į keturis vienodo dydžio ryšulėlius. Sudėkite ryšulėlius į didelį troškintuvą su verdančiu vandeniu. Uždenkite ir troškinkite 6-8 min., kol šparagai suminkštės, bet vis dar bus pakankaimai tvirti. Nusunkite ir atriškite. Sudėkite šparagus į keturias pašildytas lėkštes. Išsukite sviestąą su likusiais produktais; truputįį jįį pašildykite ir užžpilkite ant ššparagų. Patiekite tuččtuojau. (Diana)

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!