Šokoladinis tortas „Bumerangas"


Patiekalo šalis: Lietuva
Sudėtingumas: 2
Ingridientai:
150 g miltų 2 šaukšteliai džiovintų mielių 125 g sviesto arba margarino 3 šaukštai smulkiai sukapotų kokoso riešutų (1 šaukštas - įdarui) 3 šaukštai kakavos (1 šaukštas - įdarui) 200 g cukraus 2 kiaušiniai 3 šaukštai pieno 1/2 pakelio vanilinio cukraus Įdarui 1 stiklinė miltinio cukraus 4 šaukštai tirpinto sviesto 1 šaukštelis maltos kavos 1 šaukštelis vanilinio cukraus
Gaminimas:
Sviestą su kokoso drožlėmis, kakava, cukrumi ir vaniliniu cukrumi gerai išsukti. Maišant sudėti kiaušinius, miltus, džiovintas mieles, druską ir pabaigoje supilti pieną.Tešlą sukrėsti į sviestu išteptą formą ir kepti vidutinio karštumo orkaitėje 10-45 min.Visus įdarui skirtus produktus sumaišyti ir išplakti kremą. Juo pertepti atvėsusį tortą.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!