Šližikai (Kūčiukai)

Ingridientai:

500g miltų
20 g mielių
1 stiklinė vandens
šaukštas aliejaus
10 g cukraus
druskos
100 g sausų aguonų

Gaminimas:

Užmaišome mieles su cukrumi , trupučiu miltų ir vandeniu. Kai mielės pradeda kilti sudedame likusius produktus ir užmaišome tešlą. Palaukiame kol iškils, gerai išminkome ir formuojame volelius, kuriuos supjaustome mažais gabalėliais. Dedame į miltais pabarstytą skardą ir kepame karštoje orkaitėje (apie 180-200C) kol gražiai paruduos.
Skanu valgyti juos ir su aguonpieniu ir vienus.
Skanaus

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!