Sklindžiai


Sudėtingumas: 3
Ingridientai:

400 g miltų,
1 kiaušinis,
15 g cukraus,
3 g druskos,
12 g mielių,
400 g vandens,
60 g aliejaus,
75 g sviesto.

Gaminimas:

Vandenį sušildykite iki 40 laipsnių, sudėkite druską, cukrų ir su trupučiu pašildyto vandens ištrintas mieles. Pilkite miltus ir maišykite. Baigdami maišyti supilkite tirpintą sviestą, išmaišykite iki galo, apibarstykite miltais ir pastatę šiltai leiskite tešlai pakilti.
Į keptuvę su įkaitintu aliejumi, pavilgytu vandenyje šaukštu dėkite tešlą. Sklindžius kepkite iš abiejų pusių, kol pasidaro gražios aukso spalvos. Paduokite valgyti su sviestu, grietine ar uogiene. Skanaus!

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!