Silkė patale

Ingridientai:

200g. silkės
1-2 virtos bulvės
1 vid. virtas burokėlis
1 virta morka
1 maža svogūno galvutė
1/2 citrinos sulčių
100g. majonezo

Paruošimo būdas:

Bulves, burokus, morkas sutarkuoti su burokine tarka. Silkę supjaustyti gabaliukais.
Į indą dėti , t.y. iškloti dugną silkės gabalėliais, ant silkės suberti smulkiai supjaustytą svogūną , pašlakstyti citrinos sultimis, toliau dėti tarkuotų morkų sluoksnį, bulvių ir burokų. Viską tolygiai padengti majonezu. Skaniausia tokia silkė yra padaryta iš vakaro, kai visi sluoksniai permirksta.
Skanaus

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!