Salotos Gurmani

Ingridientai:
150g sūdytos arba paūkytos lašišos
150g salotų lapų
120g nuluptų avokadų
80g citrinos
50g alyvuogių aliejaus
10g vyno acto (raudonoo vyno)
druskos, pipirų, cukraus
Krapų papuošti

Gaminimas
Salotų lapus gerai nuplaukite, nesausinkite lekštėse. Ant jų sudėkite kuo ploniau supjaustytą avokadą, kad nepajuoduotų, apšlakstykite citrinos sultimis. Taip pat plonai supjaustytą lašišą ir citriną sudėkite ant salotų lapų ir avokados. Viską užpilkite padažu iš aliejaus ir vyno acto, pagardinti prieskoniais.
Padažas geriau susiplaks, jei jo dalys bus kambario temperatūros.
Papuoškite krapais.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!